העיפו אותי מהבית, מאשימים אותי באלימות, אוכל להקדים את הגיוס שלי?

LIFEISGUD בן 17 | כתב את השאלה ב-05/08/18 בשעה 20:34

בעוד חודשיים אהיה בן 18.
במהלך השנים יצאתי אינספור פעמים מהבית (מגיל 14) עד גיל 18 ההורים העיפו אותי מהבית אחרי לא קצת אירועי אלימות מצידם ולכאורה, מצידי.
אחרי ריב מאוד גדול שלשום בלילה שהסתכם בויכוח שקט ביני לבין אבא שלי,
אמא שלי הייתה נסערת גם בבוקר אחרי. יצאתי אל המכון אחרי ויכוח קטן שהיה לנו, עשיתי קניות קטנות בשבילי הביתה וחזרתי.
כשחזרתי הלכתי להתקלח ותוך כדי אמא שלי נכנסה לחפש משהו שלקחתי בעת כניסתי הביתה (גורם לקצרים בחשמל ושרף לי את המסך)
ועל הדרך היא בלגנה אותו (עמדה לי על המיטה, הפילה כיסא עם בגדים נקיים על הרצפה ועוד)
ביקשתי שהיא תצא - בהתחלה בנימוס ולאחר מכן בקול רם אבל לא יותר מזה [חלק זה מצולם]
לאחר מכן הבהרתי לה שהכל מצולם ואז היא ניסתה לזרוק לי את המצלמה עם החצובה. יש לי צילומים שלה תוקפת אותי ומנסה לשבור את המצלמה ושלי פשוט מתחנן שהיא תפסיק. לא הייתי אלים או קרוב לזה במהלך הסיטואציה.
אין ספור פעמים היא האשימה אותי באלימות כלפיה במהלך הסיטואציה מה שלשמחתי מצולם שלא קרה.
יש לי סרטון שלה שוברת לי את החצובה בזמן שהיא בידיים שלי. (אוווו אמא <3)
מפה לשם הועפתי מהבית, חודשיים לפני גיל 18.
אני לא רוצה לחיות הפעם אצל סבתא/דודים שלי (כמו שקרה בפעמים קודמות לכן)
ויש לי עוד זמן רב עד הגיוס לד"צ.
כיצד אוכל להתנהל?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"