איך גורמים להורים שלי להפסיק להתערב לי בחיים?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-06/06/18 בשעה 11:28

ההורים שלי אנשים נורא קשים ומתערבים לי הרבה בחיים ומונעים ממני לעשות הרבה דברים שתכננתי לעשות כמו לעבוד כדי לחסוך כסף לפני צבא ולבלות בערב עם חברים . הסיבה שהם לא רוצים שאני יעבוד זה בגלל שאני עדיין בתקופה של מבחני בגרות (נשארו רק עוד 2 ואמרתי להם שאני יתחיל אחרי שזה יגמר לגמרי והם עדיין לא הבינו ) והסיבה השנייה כי הם פוחדים שינצלו אותי וירמו אותי , ניסיתי להסביר להם שאני יודע מה התנאים שמגיעים לי ושאני ידאג לזה שאף אחד לא ינצל אותי והם עדיין לא הבינו והגיבו בצרחות ואיומים שהם יעיפו אותי מהביית . (הם כבר עשו את זה וחזרתי ) ובסוף אני תמיד נכנע לרצונות שלהם ובגלל זה אף פעם לא עבדתי וחסכתי כסף וכל חברה שהייתה לי זה נגמר תוך 3 חודשים בגלל שהם לא סבלו אף אחת והתנהגו לכל מי שהבאתי הבייתה כמו לזבל וקיללו וצרחו והציבו לי אולטימטומים זה או היא או המשפחה . ולא הייתי עצמאי בשום דבר ולא היה מצב שבו הם התערבו לי וניהלו אותי .

איך אני יכול להסביר להם בצורה שהם יבינו ולא יעלבו שאני כבר יכול כבר לדאוג לעצמי (כי יש סיכוי גדול שאם אני יגיד להם את זה ככה הם יחשבו שאני רוצה לנתק איתם את הקשר וכבר לפני זה ינתקו איתי את הקשר מיוזמתם )

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"