אחי הרס לי את החיים ואני רוצה לנקום בו על כל מה שעשה לי

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-22/02/14 בשעה 14:52

יש לי אח בן 19 והוא הרס לי את החיים
הוא כל הזמן מנע ממני לדבר ולהיות עם בנים , היה מחטט לי בפייסובק ובפלא' כדי לראות שאני לא מדברת עם בנים ואם הייתי מדברת הוא היה שולח לו הודעה ומאיים עליו לעזוב אותי בשקט .
הוא היה עוקב אחריי ומבקש מחברים שלו לשים עליי עין שאני לא נפגשת עם בנים ואם הוא היה רק רואה גבר לידי שהוא ידיד של חברה ולא קשור אליי הוא היה רב איתו כמות ועושה לי בלגן עם זה .
גם לגבי חברות הוא היה עושה לי בלגן אם לא היה נראה לו לעין שאני אסתובב עם הבנות האלה - אלא בנות טובות והוא גרם לי להתרחק מהן
כל פעם שהיינו חבורה של בנים ובנות הייתי דואגת שלא יראו אותי עם בנים כי הייתי יודעת שאחי ירביץ להם וקרה פעם אחת שהוא רב מכות וכמעט דקר מישהו בגלל שמועות לא נכונות
אחי פרימיטיב ומאוד מקובע
הוא הרס לי את החיים ולא חוויתי את הנעורים כמו שצריך ועכשיו אני מרגישה צורך להתפרץ ולהראות לו שהוא לא יכול לשלוט עליי
אני רוצה לנקום בו ורוצה שהוא יסבול
היה פעם אחת שהוא היה במעצר שבוע וכ"כ רציתי שהוא יישאר שם ושיכניסו אותו לכלא של נוער אבל לצערי זה לא קרה
אני מרגישה אליו שנאה וטינה על כל מה שהוא עשה לי
אני מרגישה שעכשיו באלי להתפרץ ולעשות מלא שטויות ולפרו. החוצה בבום אחד גדול וכל מה שהוא וההורים שלי מנעו ממני אני רוצה לעשות ולהראות להם שהם עשו טעות בחינוך שלהם כלפיי
גם אמא שלי היא שובניסטית ! אני הייתי רציכה לנקות את הבית ולעשות כביסות והכול ואחי אל היה עושה כלום בטענה שהוא גבר והוא לא צריך לעשות את זה
או שהוא היה יוצא למועדונים ואני לא בגלל שהוא גבר וזה בסדר אבל כשזה בחורה ?חס וחלילה מה את מופקרת ?
הייתי ילדה טובה ושמרתי על עצמי טוב מאוד עד שהם הרסו לי את הכול ומנעו ממני הרבה דברים , ידעתי להבדיל בין טוב לרע אבל עכשיו כבר לא אכפת לי מכלום ואני מרגישה כלפיהם רק זעם ושנאה !!
אני עוד מעט גם ככה עוזבת את הבית ואראה אותם אחת לשבועיים ואני מאושרת כ"כ אבל עד אז אני רוצה למרר להם את החיים !
אני גם ככה יודעת שאעזוב אני אנתק את הקשר איתם ולא אתקשר או אדבר איתם כי גם ככה הם לא היו עוזרים לי הרבה
אלא לא רק בדברים האלה שציינתי זה בעוד הרבה דברים שאני לא רוצה לפרט .

אני אשמח לקבל עצות מה לעשות ? איך לגרום לאחי בפרט להבין שהוא טעה במה שהוא עשה ? להראות לו שהוא לא איזה "הבורר" שיכול להחליט על כולם ? שלא יחשוב שהשמש זורחת לו מהתחת וכולם צריכים לציית לו ?
לדבר איתם זה לא יעזור דיברתי איתם מיליון פעם וארמתי להם שיעזבו אותי בשקט אבל לשנות קו חשיבה זה לא אפשרי הם לא מקשיבים לי וחושבים שהם תמיד צודקים
הם חשבו שאם הם יסגרו אותי אז ככה הם יחנכו אותי טוב אבל הם טעו .

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2014-02-22 16:26:23

אני יודעת שאחרי שאעזוב את הבית אני אפתח בחיים החדשים
אבל זאת לא השאלה שלי ואתם מתעלמים ממה שאני מבקשת
אני רוצה ללמד אותם שהם טעו בדרך חינוך שלהם ולא ימשיכו איתה עם אחותי הקטנה
אז אשמח לעצות מאנשים שיכולים לעזור לי
וכמו שאמרתי לא בדיבורים אלא במעשים כי הם מהינים רק במעשים
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"