מתלבט אם לעזוב את הבית, להלשין על אמא שלי ולבקש הכרה כחייל בודד?

חייל בן 19 | כתב את השאלה ב-29/04/18 בשעה 21:44

קודם כל, אל תשפטו אותי לפי הכותרת.
אמא שלי אישה קשה עקשנית עצלנית אטומה ילדותית ותמיד אוהבת להיות צודקת. דוגמא: פעם, כשרק הוצאתי רישיון היא דרשה ממני לשלם על הטיפולים של האוטו שלנו 2000 שקל כדי שאני אוכל רק לקבל אותו פעם ב.. כשאני אצא עם חברים וגם זה אחרי שיגמר לי המלווה. לא הייתי מוכן להסכים לזה אז היא ביטלה לי את הביטוח. היא כבר זרקה אותי מהבית שלוש פעמים ואני ברחתי אין סוף פעמים. היום נסעתי עם חברים למחוץ לעיר והיא לא הייתה מוכנה להביא לי את האוטו לזה, אפילו לא לנסוע איתו בתוך העיר לתחנה המרכזית כדי שניקח משם רכבת (ואני נוסע באוטו תמיד פשוט בלי ביטוח רק היום ספציפית היא החליטה שלא בא לה להביא לי אותו), כשחזרתי נתקעתי בתחנה המרכזית בלי אוטובוסים הביתה והיא לא רצתה לבוא לקחת אותי, היא אמרה לי "או שתיקח מונית או שתבוא ברגל" ולא היה עליי מספיק כסף למונית! הלכתי עכשיו שעה וחצי ברגל הביתה! הקטע הוא שאני בצבא, לא כזה טוב לי איפה שאני נמצא ועם התפקיד שלי והכל אבל עדיין כל יום חמישי לא בא לי ללכת ואין לי כוח לצאת הביתה ובמהלך הסופש אני רק מחכה לחזור לבסיס, כשאני חוזר הביתה היא אפילו לא אומרת לי שלום או מחבקת אותי, היא ישר מתחילה עם בקשות לא נגמרות. לך תביא, לך תעשה, לך תרים, לך תוריד, תיסע תביא, תיסע תיקח וכמובן עם מלא ריבים וויכוחים על הדרך. אני זכאי תשמ"ש והת"ש 2 כי כשהתגייסתי היא לא עבדה (עכשיו היא עובדת אבל בחצי משרה והמשכורת הזאת לא מספיקה לה לכלום) וההתלבטות שלי היא האם להלשין עליה שהיא עובדת עכשיו כדי שיבטלו לה את התשמ"ש (ואני יודע כמה הוא עוזר לה ושהיא מסתמכת עליו) כדי להחזיר לה פעם אחת על כל מה שהיא עושה לי+להגיש בקשה להכרה כחייל בודד (תאמינו לי שגם לא יהיה לה אכפת לא לראות אותי יותר)... לא עשיתי את זה מההתחלה כי לפני שהתגייסתי חשבתי שאם אני אראה אותה רק יומיים בשבוע לא נריב יותר כי אין על מה ושזה יהיה מיותר.. אז טעיתי והיא פשוט ילדותית. השאלה היא האם חייל שיש לו תשמ"ש והת"ש 2 יכול להחליף את שני הדברים האלה בחייל בודד? וכדאי לי להלשין עליה ולהתנקם בה?

להתנקם בה ולדווח שהיא עובדת כדי שהיא לא תקבל את הכסף הזה שממש עוזר לה כל חודש?

כן, מגיע לה על כל מה שהיא עושה לך

לא, אל תרד לרמה שלה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"