להתנדב לשירות מילואים חשוב בזמן לימודים, או לוותר ולקוות שלא יקראו לי בכלל?

אולי מילואמניק בן 22 | כתב את השאלה ב-23/01/18 בשעה 22:05

שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, ממש נקרע בלימודים בשנה א.
יש לי קצת בעיות עם המילואים שלי ואני מקווה שמישהו שקצת מבין יוכל לתת לי עצה בעניין.
במהלך השירות שלי הייתי לוחם עם פרופיל חריג 64, בתפקיד סבבה שממש גם בניתי לעשות בו את המילואים. אני לא ממהר ללכת למילואים בגלל הלימודים שפספוס של אפילו יום יכול ממש להשפיע עלי. עכשיו בגלל שהפרופיל שלי חריג מתקשים לקרוא לי למילואים ביחידה, וביקשו ממני להצהיר שאני מוכן להתנדב להיות לוחם מילואים. אם לא, יכולים לשבץ אותי באיזה תפקיד כלשהוא אחר. עכשיו אני בדילמה, כי מצד אחד אם אני אלך לעשות מילואים זה רק עבור התפקיד החשוב והמשמעותי הזה, מצד שני זה על חשבון זמן הלימודים, ואם אני אסרב להתנדב יכולים לשלוח אותי לבצע איזה תפקיד מעפן איפה שהוא עדיין על זמן הלימודים. השאלה שלי היא האם להתנדב, או לא, ולקוות שבכלל המערכת תנפה אותי ולא יקראו לי בכלל. כי בגדול אני מעדיף לא לעשות מילואים בכלל עלל זמן הלימודים.

מה לעשות?

להתנדב למילואים, חבל על הסיכון לאבד מקום טוב

לוותר על ההתנדבות, ללכת להיות מילואמניק עורפי

לוותר על ההתנדבות- ובכלל לא ללכת לעשות מילואים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"