חילונית ורוצה לעשות שירות לאומי, יתנו לי?

אנונימי בת 15 | כתבה את השאלה ב-03/01/18 בשעה 15:58

שלום לכולם,
דבר ראשון אני רוצה להצהיר שאין לי שום כוונה לברוח מאף גורם, או להשתמט.
אני עוד לא קיבלתי צו ראשון, אבל אני נכנסת לדיכאון וחרדות בגלל המחשבה בעתיד על הצבא.
אני אדם די חרדתי, במיוחד אם זה לישון בשטח, ולאלץ להתקלח או לישון עם אנשים אחרים, אני מרגישה שאני פשוט לא בנוייה לשרת, אני מפחדת שהצבא ייקח לי את כל מה שבונה אותי, ואת הביטחון העצמי שלי.
רק בתחילת השנה בניתי לעצמי ביטחון, ודברים שאני אוהבת, ואני חוששת שהצבא ימנע את זה, במיוחד שמדובר גם בלבוש שמאפיין אותי, ושאני מרגישה בנוח וממש "בריאה" נפשית, עם כל הדברים שאני אוהבת.
אני חילוניה, ולצאת על טעמי דת זה לא ממש אפשרי.
בנוסף, האם אני חייבת אישור הורים? אני מפחדת שההורים שלי ילכו נגדי.
המצב שלי עם ההורים לא ממש טוב, וההורים שלי מחכים שאתגייס כדי לעזוב את הבית (הם לא מתכננים להעיף אותי, או מתכוונים, אם מישהו חשב שלפנות לרווחה זה רעיון טוב..)
ואני אובדת עצות.
אני חוששת שהצבא לא יוכל לקבל את זה, וזה יפגע נפשית בצורה דרסטית.
ושוב, לפי דעתי עדיף לי שירות לאומי, לפחות לתרום למדינה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"