נהגתי אתמול ברכב של אמא שלי ואני חושש שתפסה אותי מצלמה. יפסלו לה את הרישיון?

נהג בן 21 | כתב את השאלה ב-20/12/17 בשעה 22:06

זה היה בכביש עירוני שמותר שם לנסוע על 50 או 60 אבל יש מצב שנסעתי על הרבה יותר כי זה כביש ראשי עם 2 מסלולים לכל כיוון שנחשב לעירוני אבל נראה כמו בין עירוני (נראה לי שאתם מבינים למה אני מתכוון) ומאוחר יותר גיליתי שיש מצלמה איפה שאני חושש שנסעתי מהר. הבעיה שלפי מה שהבנתי אם זה 30 קמ"ש או יותר מעל המותר בכביש עירוני מוגש כתב אישום והרישיון נפסל ל-30 ימים ואני צריך להתייצב בבית משפט שיקבע את העונש. אבל בגלל שהרכב של אמא שלי הדוח יגיע על שמה וזאת הבעיה.

יש למישהו ניסיון עם דוח מצלמה של 30 קמ"ש מעל המותר בעיר או 40 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית? איך הולך כל העניין הזה של הפסילה המנהלית? האם ברגע שיש דוח הרישיון של אמא שלי נפסל מיד או שאפשר דרך שימוע להוכיח שאני זה שביצעתי את העבירה לפני שעושים לה משהו? אני ממש מוטרד שאמא שלי תידפק עכשיו בגללי...

ושאלה נוספת. אם נצליח לשנות שהדוח יהיה על שמי ואני ארצה להשתמש בעו"ד תעבורה כדי שהעונש יהיה הכי פחות חמור, אם אין לי את הכסף לשלם לשירות שלו אני יכול לשכוח מזה?

תודה רבה לעונים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"