אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

חיטטתי בפלאפון של המטפלת- והיא קוראת לי חולת נפש. להחליף אותה?

אלינור בת 41 | כתבה את השאלה ב-14/11/17 בשעה 22:24

שלום לכולם,
אתחיל בכך שעשיתי מעשה לא מוסרי וחיטטתי פלאפון של המטפלת של התינוקת שלי.
אני מסכימה עם כל מי שיכתוב ויגיד שאני לא בסדר- אתם צודקים. ועדיין- משהו בתוכי היה חייב לעשות את זה . במיוחד לאור ההתעללויות שיש לאחרונה ממטפלות בילדים ותינוקות חסרי ישע.
אז חיטטתי וגיליתי שם זוועות.
היא כותבת שם שאני מטורפת ושרוטה לגמרי. היא תיארה אותי כחולת נפש ושהיא חולמת שתהיה לה תינוקת כמו שלי.
היא גם מצלמת את עצמה ואת התינוקת יחד הרבה! ולא הייתי מודעת לכך בכלל.
אני אהיה כנה ואומר שהיא מתייחסת יפה לתינוקת ואוהבת אותה וגם אליי.
אבל פתאום כשקראתי מה מסתתר בנבכי נפשה- הזדעזעתי מאוד!
גם התיאור השקרי שלה אותי וגם האובססיה המטורפת הזו שיש לה לתינוקת שלי.
אני באמת לא יודעת מה לעשות?
האם להחליף מטפלת או שאני מגזימה?

אלינור צירפה תמונה לשאלתה:

האם אני מגזימה בתגובתי או שאני צריכה להחליף מטפלת?

להחליף מטפלת ומייד!

את מגזימה, אפשר להשאיר אותה.

אחר- בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"