אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

השתחררתי ומתגעגע לצבא. נשרט לי משהו במוח או שזה קורה למי שהיה לו שירות טוב?

אחד שחושב יותר מדי בן 21 | כתב את השאלה ב-14/10/17 בשעה 19:29

היי לכולם. השתחררתי בקיץ האחרון, שיררתי כלוחם.
אני אחד שמאמין שכול דבר שתבחר לעשות תעשה או ב 120% ועם אהבה אמיתית.
השקעתי נורא בצבא למרות שהתגייסתי בן אדם עם אופי שברירי וחלש והיה לי ממש קשה בהתחלה. הצבא שינה אותי בצורה מטורפת, הפכתי להיות בן אדם אחר.
ביצעתי מספר תפקידים משמעותיים בצבא, בניהם פיקוד. האמנתי בצבא, אהבתי את מה שאני עושה ובאמת חשבתי שאני תורם למדינה, לחברים שלי ולעצמי. אני מתחיל ללמוד עוד מעט (פסיכומטרי) ואני מרגיש די אבוד לפעמים, לא מצב שאני לא יודע מה לעשות עם עצמי, אבל שואל את עצמי מה היה קורה אם הייתי נשאר לדוגמא בצבא, ופתאום נזכר כמה כיף היה עם החברה אפילו בדברים היותר חרא, כמו שטח, תרגילים, ופעילויות בלילה. עכשיו השאלה שלי זה האם נשרט לי משהו במוח או שזה קורה בדר"כ לאנשים שהיה להם שירות טוב שהם מתגעגעים בתקופה הראשונית אחרי השחרור.
תודה לעונים!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"