אני בתקופה רעה בחיים איבדתי הרבה אנשים וההורים שלי... אין לי חבר טוב אחד!

זאבה בת 13 | כתבה את השאלה ב-07/06/17 בשעה 21:06

אז ככה אני נועה ואני לא במצב טוב בכלל!
בכיתה ה ( אני כיתה ו) הכל היה בסדר וטוב היה לי חבר הייתי מוקפת בחברים אבל אז הייתה ילדה שהגיע לבית ספר קוראים לה שרי אני ממש אהבי אותה היא הייתה אחלה... ואז אני שמתי לב שהיא והחבר הכי טוב שלי (אנחנו מכירים מגיל 3) התקרבו ... הם הפכו לזוג והכל היה בסדר פירגנתי להם תמיד עזרתי לידיד שלי (יהונתן) היה לנו שלישיה אני הוא וליאור היינו חברים הכי טוביםםם יהונתן היה בא אלי אחרי בית ספר נאיאליו עשינו עבודות ביחד ואז התרחקנו בגלל שרי היא תמיד הסיטה אותו נגדי ונגד ליאור ואנחנו פיתחנו שנאה לשרי !!!! ואמרנו הכל ליהונתן לא רצינו להסתיר והוא סיפר לשרי הכל והיא אמרה לו שלא ידבר איתנו יותר ועכשיו יותר מחצי שנה הוא לא מדבר איתנו אני וליאור לבד אבל ליאור הוא יותר חבר של צחוקים יש לי חבר אסף אני מאוד אוהבת ואתו אנחנו שנתיים ביחד ... ואני לא מדברת איתו על כל דבר אני לא כל כך מרגישה בנוח לדבר איתו על הכל ... אני שמתי לב שאיבדתי בגלל ששרי שתי אנשים חשובים בחיים שלי נעמה ויהונתן שניהם הלכו אחריה אני ונעמה כבר לא חברות ! ואז אני ואסף התקרבנו אני וליאור יש לי עוד חברות אבל אמא שלי לא אוהבת את כל החברות שלי חוץ משתיים אור ואור אני אוהבת אותם אבל הם לא יהונתן הוא היחדי שיכולתי לדבר איתו על הכל ! אפילו שקבלתי מחזור הוא ידע והוא תמיד עזר לי והגן עליי הוא פעם אחת רב מכות אם איזה ילד כי הילד הזה נגע לי בתחת... ממש חבר טוב !!!!!! ואני לא רוצה לוותר איתו אני ממש אוהבת אותו הוא היה חבר הכי טוב שליייי ודיברתי איתו לפני כמה ימים והוא לא רוצה לחזור להיות ידידם הוא אמר ששום דבר לא יחזור להיות כמו שהיה שרי תמיד צוחקת עליי... וזה מציק לייייי!!!!

ההורים שלי ואני בכסחחח כבר הרבה זמן וזה קשה לי כי האחים שלי לא בבית אח שלי בצבא אחותי בטיול אחרי צבא... ואני מדברת איתם פעם ב...

אני עצלנית אין לי מוטיבציה אני רוצה להרזות אני רוצה להתמיד בשיעורים להתקבל לכיתה מדעית ! ואני הכי בעולם רוצה להיות יותר מסודרתתת

חברה הכי טובה שלי גרה בגן יבנה ואנחנו לא מדברות בגלל המרחק... אז עזרו לי לטפל בזהההה!!!

תעזרו לי בבקשה אני צריכה אותכם

זאבה צירפה תמונה לשאלתה: