לדבר עם משהי מהחטיבה?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-06/06/17 בשעה 20:17

בזמן החטיבה לא הייתי מה שאני עכשיו, הייתי ביישן, בלי ניסיון עם בנות, וגם חוסר מודעות. במהלך ט' רוב השנה ישבה לידי משהיא (זכור לי שמבחירה) ממש חמודה אבל בואו נודה היא הייתה כמה ליגות מעלי. היא דיברה איתי אבל עניתי לה תשובות מבוישות כאלה כי כמו שאמרתי הייתי מאוד בישן. רציתי להתחיל איתה אבל עולם לא היה לי את הביצים ובתחילת י כבר ירד לי ממנה כי למרות הכל אנשים חדשים, מקום חדש, בנות חדשים וגם זה כבר אבוד... מאז השתנתי, אני אותה אישיות רק עם הרבה יותר אומץ. יצא לי להתחיל עם הרבה בנות ואפילו עם חלקן בדרכים הזויות אבל מוקדם מאוד סגרתי איתן את הקשר כי אני לא באמת כזה. לפני כמה ימים חבר שלי הזכיר אותה (משהו שלא היה איתי בחטיבה) וגרם לי לחזור לחשוב עליה. אני ניסיתי להתחיל איתה אבל פשוט לא הולך לי. אני שוקל מילים ואני שוב פעם עושה הכל כדי לא להתחיל איתה. דיברתי עם ידידות שלי, הן הסבירו לי שאני לא רגיל לזה אבל פשוט ממש בא לך עליה ותאמת שאם חושבים על זה, זה נכון... יש לי את המספר שלה, יש לי את האינסטה שלה אבל מוזר לי להתחיל איתה, עדיין מרגיש לי שהיא כמה ליגות מעלי ואין לי סיכוי איתה. להתחיל לדבר איתה בטלפון משום מקום זה מוזר, להתחיל להגיב לה על פוסטים זה גם מוזר, אני לא מוצא סטורי שלה שאפשר לשאול אותה שאלה שתפתח שיחה (למרות שנראה לי שכן אני פשוט שולל אפשרויות סתם), וגם רוב האלה שהתחלתי איתן באינסטה לא באמת הלך לי כי אתה נהיה ידיד טלפוני ולא ממש בא לי את זה איתה... יש לנו קבוצה ששנינו ביחד בא, הקבוצה של החטיבה אבל פעם בחצי שנה רושמים משהו והיא חוזרת לישון הקבוצה ככה שאין לי ממש רעיון גם מה לעשות עם זה. בקיצור אני נתקעתי, אני לא יכל להוציא אותה מהראש שלי ואני שולל כל אפשרות להתחיל איתה כי אני מפחד להיכשל אבל לא בכללי אלא איתה כי ממש בא לי עליה.

אני מקווה שאתם יכולים לעזור לי בדרכים לדבר איתה באמת אתם לא מבינים כמה זה יעזור לי, כבר שנתיים זה יושב לי על הלב אבל בחיים לא היה לי את האומץ לפתוח את זה ולהתחיל איתה כמו שיש לי עכשיו ואני ממש לא רוצה לוותר עוד פעם.

תודה רבה לעוזרים אתם לא מבינים כמה זה משמעותי לי :)