המשפחה שלי כל הזמן יורדת וצוחקת עלי, מה לעשות?

חמודה בת 20 | כתבה את השאלה ב-12/04/17 בשעה 15:50

אני בת 20 לפני חודש השתחררתי מהצבא ובמשך התקופה האחרונה עובדת ועושה כסף
חשוב להדגיש שאני דואגת לעצמי להכל אוכל,בגדים,טיפוח וכל הדברים הנלווים אין לי עזרה מההורים כמעט בכלל וגם אם כן זה 50 שח פה ושם אבל עד שזה כבר קורה עושים לי פרצופים..
במשך היום אני בעבודה ובגלל שהבית שלי לא כל כך מסודר ואנחנו לפני מעבר דירה אני ישנה כל לילה בלי יוצא מן הכלל אצל חבר שלי,ששם אני מרגישה יותר משפחתיות ויותר נעים לי שם כרגע יותר מאשר אצלי אבל מאמינה שזה ישתנה ברגע שנעבור דירה ואני איהיה יותר בבית החדש כי שם יהיה לי חדר מסודר ונקי יותר ממה שיש עכשיו.
חוץ מזה יש עוד עניין עם הרכב של הבית יש לי רישיון כבר שנתיים ואמא שלי לא מוכנה לתת לי אותו ואם היא נותנת זה ממש מתבטא בריבים עצבים וויכוחים
היא יושבת בבית אבל היא לא תיתן לי את האוטו לעבודה או בבוקר לסידורים כי אני תלויה לרוב רק באוטובוסים
אחותי הגדולה ילדה לא מזמן ונמצאת אצלנו בזמן האחרון בביתכדי לקבל מאמא שלי עזרה.. כל פעם שהמשפחה שלי מגיעה אלינו לסופש אמא שלי לא מתייחסת אלי ומתייחסת בחוסר רצינות בכל הזדמנות שרק יש לה.גיסי יורד עלי ועל הכלב שלי כי הוא לא מסכים שהכלב שלי יתקרב לבת שלו וכל מה שקשור אלי ולכלב בכללי כל הזמן מוצאים מה להגיד ומה לרדת עלי
בקיצור בבית יש אווירה לא נעימה שרק גורמת לי לברוח מפה ולבלות כמה זמן שאני יכולה אצל הבן זוג/מחוץ לבית
מה לדעתכם אני צריכה לעשות? ממש לא נעים לי כבר מהבן זוג שלי כי כל פעם הוא שומע משהו חדש על בעיות שלי עם אמא וכבר הוא נפגע בשבילי וזה ממש ההפך ממה שקורה אצלו בבית ששם יש אווירה נעימה משפחתיות והרבה אהבה מה הייתם עושים אם הייתם במקומי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"