סוכן הדוגמניות אמר לי לחזור אחרי שאני אוריד 7 קילו

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-01/12/13 בשעה 10:53

היי אני בת 15 ודבר ראשון אני רוצה לציין שאף פעם לא היו לי הפרעות אכילה או משהו כזה, תמיד הייתי פחות או יותר שלמה עם הגוף שלי ותמיד הייתי אוכלת בריא ועושה הרבה ספורט (ריקוד 7 שעות בשבוע, ריצה 3 שעות בשבוע ותרגילי חיטוב לכל הגוף 3 בשבוע)
תמיד אמרו לי שאני יפה ושאני צריכה לדגמן ושיש לי יופי מיוחד וכאלה
אז לפני חודש הלכתי לאודישן לסוכן דוגמניות בין ההכי נחשבים בארץ
והוא נתן לי תחושה טובה
אבל אז בסוף האודישן הוא אמר "חמודה את עוד לא מוכנה, תחזרי אחרי שתורידי 7 קילו בעיקר באזור הבטן והיריכיים"
ואני פשוט השתתקתי
קיבלתי שוק
ניסיתי לשחק אותה קול ואמרתי לו בסדר וכשהגעתי הבייתה זרקתי את עצמי על המיטה והתחלתי לבכות כי זה באמת פגע בי..
אני כבר עושה הרבה ספורט (כתבתי למעלה) ואוכלת בריא והכל אז עוד יותר?!?! אני לא רואה את עצמי עושה עוד ספורט כי בכ"מ אני כבר עושה המון ואין לי זמן ליותר מזה
התחלתי לשקול ברצינות פשוט לאכול 500 קלוריות ביום ולהמשיך עם הספורט וככה אני ארזה מהר
כאילו לא הרבה זמן, אבל נגיד חודש חודשיים ואז אני אחזור לרגיל
לעשות את זה? ועם לא אז מה לעשות?

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2014-01-12 04:37:17

היי תודה לכולם על העצות!!
דבר ראשון החלטתי להמשיך כרגיל ולא לאכול כזה קצת קלוריות כי קלטתי שזה מסוכן
ודבר שני אחרי שראיתי את התגובות החלטתי לוותר על הסוכן הזה ובקרוב אחרי שהלחץ בלימודים יירד או שיהיה חופש אני אתחיל ללכת לאודישנים אצל סוכנים אחרים בתקווה להגשים את החלום.. שוב תודה לכולם!
שמור עדכון