מתלבטת לגבי הריון עם ילד רביעי - הבעל לוחץ ואני לא שלמה עם זה, איך להחליט?

נורית בת 43 | כתבה את השאלה ב-03/03/17 בשעה 15:42

אמנם עדיין לא בהריון אבל מאוד מתלבטת בנושא.
אני בת 43 , נשואה באושר , עם 3 בנות בגילאי: 9, 6, 3.
בעלי מאוד רוצה ילד רביעי משתי סיבות: האחת, לטענתו, תמיד רצה 4 ילדים. השנייה: הוא מאוד מייחל לבן...אני מבינה לליבו, וגם לי יש פה ושם געגועים לתינוק קטן בבית, אך מאידך, אני די מרגישה שפרק ההריונות והלידות מאחוריי. מעבר לזה, יש כאן את עניין הגיל - בעיניו זה לא ביג דיל ויש נשים שיולדות בגיל הזה, אבל אני די חוששת מהשלכות של הריון בגיל מאוחר, הכל ,כמובן , מתוך הנחה שאכן אצליח להיכנס להריון (אין כל כוונה לעשות טיפולי פוריות).
העניין הזה יוצר מתח מסוים בינינו ואני מרגישה שאני מאוד מאכזבת אותו בעניין.
אשמח להערות והארות...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"