איך להסביר פטור משירות צבאי בראיון?

רונן בן 24 | כתב את השאלה ב-13/01/17 בשעה 13:10

יש עבודה שממש הייתי רוצה להתקבל אבל עקב פטור משירות צבאי (שירתי שנה ו 11 חודש) מסיבות בריאותיות אני פוחד שישאלו אותי שאלות על השירות כמו למה קיבלת את הפטור???? מה אני יסביר? הפטור הוא מפסיכיאטר ולא נראה הכי טוב להגיד בראיון למקום עבודה שארצה להיות בו.
בבקשה תעזרו לי איך מה אני אומר שיהיה טוב??

עדכון מרונן, שואל השאלה 2017-01-14 11:07:27

זה למשרה ממשלתית, בדרך כלל מבחינים בקורות חיים שזה השנים ולא שירות מלא, אך בכל זאת מזמנים לראיון ושואלים, איך לתת תשובה לשאלה "למה קיבלת פטור?" אם אני יענה מפסיכאטר זה קצת מוריד אני רוצה תשובה טובה שתוכל גם להוציא אותי מזה נורמאלי מה שנקרא ולא שיחשבו אותי עם בעיות נפשיות.
שלא תבינוי אותי לא נכון אין בעיה להגיד מפסיכאטר אבל אחר כך מה להגיד שזה יראה טוב ולא חריג?
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"