מרגישה שהעומס מחניק אותי וזה מביא אותי לדיכאון ועצב, מאיפה להתחיל?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-03/12/16 בשעה 10:38

שלום .
אני בת 21 יש לי בן זוג בן 26 אנחנו 3 שנים ביחד , עברנו לגור ביחד לפני שנה וחצי בערך אחרי שהשתחררתי מהצבא .התארסנו ועברתי מהבית של ההורים שבדרום לגור איתו בצפון . בהתחלה כשעברתי לגור איתו לא הבנתי את המשמעות חשבתי שזה כיף ו" יאללה באלגן " איך שאומרים את זה לא באמת חשבתי שזה חשוב לשלם חשבונות ... אבל אחרי כמה חודשים התעוררתי ( אני בחורה שמאוד לוקח לה זמן להבין ) אחרי שהתעוררתי הבן זוג שלי כבר ניהיה סטודנט הוא עובד 3 פעמים בשבוע ואני במשרה מלאה מקבלת 30 לשעה ובמוצש 150% . אבל זה תלוי בשעות באותה משמרת ( אני לא כל כך מחזיקה בעבודה הרבה זמן זאתי איכשהו במזל החזקתי יותר מחצי שנה ... ) בפעם הראשונה כשראיתי את החשבונות ראיתי שנקלענו לחובות הסתכלתי ועיינתי , וראיתי את הכתוביות האדומות , מכתבים מהעירייה.... את החובות הראשונות שילמתי הכל ... ועכשיו שוב הכל חוזר כל החובות חזרו הארנונה שהיא כמעט המשכורת שלי אני מרגישה שהעומס הזה מחניק אותי וכל פעם שאני חושבת על זה אני איכשהו מתחילה לבכות , אני רוצה לבקש עזרה מההורים שלי אבל אני מתביישת ... כי ברחתי מהבית עקב פרמיטיביות , אבל הם עדיין כן בקשר איתי ... האם כדאי לבקש עזרה ?( כי אני באמת זקוקה לעזרה )אם כן.. במידה והם ייסרבו ? מאיפה להתחיל ?

אני מאוד אשמח לעצות

לבקש עזרה מההורים ?

לא

כן

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"