הפיצו שיחות עליי בכל בשכבה, לא יודעת אם לעבור בית ספר

אובדת עצות בת 15 | כתבה את השאלה ב-26/08/16 בשעה 21:47

היי
אני מאוד אוהבת את הבית ספר שלי. אני אמנם לא מסתדרת מבחינה חברתית אבל נוח לי שם לימודית ויש לי מעט חברים לדבר איתם בהפסקות וזה מספיק לי.
יש עליי חרם שכבתי מכיתה ז'. אני ממש סובלת. המחנכת שלי יודעת וגם היועץ ומרכז השכבה. עברתי דברים... קללות, מכות, קרעו לי את המחברות...
סבבה. התגברתי על זה.
אבל אז ילד אחד בשכבה שלי התחיל להיות לי מועקה ואמר לי לשכב איתו. לחץ עליי. ממש לחץ. בהתחלה זרמתי איתו בשיחת וואצפ אבל אחרי שתי דקות תפסתי שכל וחסמתי אותו.
עכשיו הוא לא הפסיק לעזוב אותי... הוא אמר שיש לו רגשות אליי ושהוא רוצה אותי. הוא ביקש ממני לעשות לו ביד אפילו בתור מתנה ליום הולדת. הצעתי לו בכלל שאני אקנה לו משהו...
אין לו שום רגשות ושום בטיח. הוא אמר לי הכל כי הוא וילד בכיתה שלי התכתבו עליי ועל הגוף שלי. הם כתבו עליי סיפורים כמו "דמייני" אירוטיים מאוד. אותו הילד בכיתה שלי סיפר לי על זה והייתי כלכך נבוכה. במשך חודשיים בערך זה לא עזב לי את הראש- יש לי חרדה שיפיצו עליי שמועות בגלל העבר. אני קצת אטומה.
אז סיפרתי על זה ליועץ והוא ביקש ממנו את הפלאפון ומחק את השיחות שלו איתי.
אבל לא עם הילד בכיתה שלי.
ואז הוא הפיץ אותן.
לכל השכבה.
חשבתי על לעבור בית ספר כבר כמה פעמים אבל אני לא רואה את זה קורה. בגלל המיקום, המורים הנחמדים וההישגים.
אבל עכשיו זה, ואני באמת לא יודעת איך להתמודד.
עצות יתקבלו בברכה.