אני בת 15 וחושבת שאני בהריון, אני מפחדת, מה לעשות?

דידי בת 15 | כתבה את השאלה ב-11/08/16 בשעה 11:47

אני ילדה בת 15
לפני 17 ימים הייתי אצל חבר שלי והוא נגע במין שלו ודחף לי אצבעות אני חושבת שאני בהריון מטיפות אהבה,כי אחרי שחזרתי הביתה פתאום ירד לי גושי דם כ8 ימים ו10 ימים לפני הייתי במחזור וכל כמה דקות היה לי פיפי לפני יומים עשיתי בדיקת הריון זה מראה לי שאני לא בהריון ואני עוד חושבת שכן כי פתאום אני עייפה הרבה וקיבלתי עוד פעם מחזור לפני 4 ימים
בחודש אחד קיבלתי שלוש פעמים מחזור פעם אחת מחזור בזמן בפעם השניה אחרי 10 ימים שקיבלתי עוד פעם קיבלתי ל8 ימים ועכשיו יש לי דם יום כן יום לא ואני וחבר שלי לחוצים הוא אומר לי ללכת לדלת פתוחה שהם יבדקו לי וככה נהיה בטוחים
כדאי ללכת בשביל לבדוק אם אני בהריון יש לי הרגשה שאני כן ובבדיקה זה אומר שאני לא ואני לא יודעת מה לעשות מפחדת להגיע לחודשים יותר גדולים צריכה את עזרתכם תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"