חבר שלי גמר לי על התחתונים התעצבנתי וקמתי והלכתי, הגזמתי בתגובה שלי?

עופרי בת 16 | כתבה את השאלה ב-29/05/16 בשעה 17:42

אז ככה לפני שעה הייתי אצל חבר שלי והיינו במיטה וזה ושנינו נשארנו רק עם תחתונים ועשינו סקס יבש והוא גמר לי על התחתונים אחרי שאמרתי לו עשרות פעמים שיגיד לי לפני שהוא גומר כי וואלה לא בא לי ילדים. והוא פשוט לא אמר לי לפני שהוא גמר וממש התעצבנותי אז התלבשתי בעצבים ובאתי ללכת ואז הוא אמר שהוא לא שולט בזה וכל זה חדש לו (אני הראשונה שלו) וכאלה ואז פשוט הלכתי. הגזמתי בתגובה שלי? מרגיש לי שאני היחידה שאכפת לה אם אני אהיה בהריון, שאני היחדה שרוצה שניזהר, שאם יהיה לי ילד אז הוא יקום וילך. הוא גדול ממני בשנה ואנחנו ארבעה חודשים ביחד. אני ממש מפחדת שהגזמתי בתגובה, הגזמתי? בינתיים אנחנו בפיצוץ. איך ממשיכים מכאן?

הגזמתי בתגובה שלי?

כן, אתם שניכם הייתם עם תחתונים, זה כלום.

בכלל לא, הוא צריך לכבד אותך.

ברור שלא, את צודקת.

כן, יכולת להגיד לו שפעם הבאה לא יעשה את זה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"