הייתי שיכורה והוא נגע בי ושכבנו אבל אני זוכרת שאמרתי שאני פוחדת ואני לא רוצה!

דניאל בת 16 | כתבה את השאלה ב-15/12/15 בשעה 23:27

זה התחיל ביומולדת 16 שלי לפני חודש ההורים שלי היו בחול כל החיים ועשיתי מסיבה וקנינו מלא שתיה וכולם היו שיכורים כנל אני הייתי שפוכה,ובשעה 3 כולם הלכו ונשארנו כמה חברים לישון אצלי 2 בנים ושלוש בנות כולם נרדמו חזק בסלון ובחדרים מהשתייה מפה לשם ידיד שלי בן 18 וחצי ואני הלכנו הוא אמר לי שהוא יעזור לי לעלות במדרגות למעלה לחדר עלינו שהגענו הוא השכיב אותי על המיטה והתקרב אני זוכרת שהקאתי ואמרתי לו ללכת והוא אמר זה בסדר דניאל אני מסטול אני ישן לידך ,כמובן שלא הייתי מודעת ןעשיתי את הטעות של החיים שלי ביום של היומולדת שלי ואני כל יום בוכה על זה שאני מפגרת וסתומה שנתתי לו ולא ניסיתי יותר או צעקתי. אחרי זה הוא התקרב ונתן לי נשיקה על הצוואר ונישק אותי ניסיתי לסובב תראש והוא עלה עלי והוריד לי את השורט ואמרתי לו שיפסיק והוא אמר שאני יהנה מזה וזה המתנה הכי טובה שאני יקבל ליומולדת שלי הוא שאל אותי את בתולה ולא עניתי בכיתי והוא אמר לא עונה אני בודק והוא הכניס שתי אצבעות ואמר תבכי יזונה בחדירה המלאה רציתי למות צעקתי מכאבים נשכתי אותו בשפה והוא הכאיב לי יותר ושהוא הלך הוא זרק עלי שטר של 50 ואמר היה כיף אחרי זה שכבתי בלי לזוז רבע שעה ובכיתי מכאבים והלכתי להתקלח ואני לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי הילד הזה גר בנין מולי הוא בצבא ואני רואה את אמא שלו פעם ב והיא מדברת איתי איך ממשיכים הלאה?לשכוח להדחיק?בן דוד שלי היה מטריד אותי בגיל 13 ועושה איתי תנוחת וכאלה ואני מרגישה סמרטוט הדחקתי את זה והנה שוב זה קורה לי יותר גרוע אזאני שותה כדי לשכוח וזה עובד אבל אחרי זה זה חוזר לי בבום מה לעשות אני אבודה המורות צועקות עלי שאנלא באה שאנלא מרוכזת בשיעורים וההורים גם מה לעשותתתתת אני מתוסכלת אני מנסה להתמודד