עובר לראשונה לדירה שכורה וחסרים בה פריטים,שווה להשקיע במסגרת מיטה וריהוט איכותי?

יוסי בן 28 | כתב את השאלה ב-06/05/24 בשעה 15:25

היי,
אני עובר לראשונה לדירה שכורה, חסר בדירה פריטים של ריהוט. המשמעותיים ביותר הם מיטה וארונות בגדים.
אני לי ניסיון בזה ולכן אני שואל, האם שווה להשקיע במסגרת מיטה?
ההתלבטות היא בין מסגרת מיטה נוחה עם ארגז מצעים לבסיס מיטה פשוט מעץ מלא. העניין הוא שאני לא יודע כמה דירות אעבור בחיים עד שאשתקע. האם פירוק והרכבה של מיטות הוא עסק בטוח או שזה סיכון שתלוי במובילים? אותה שאלה כמובן לגבי ארונות וספות.
תודה!

האם להשקיע בריהוט איכותי?

כן, ריהוט איכותי נשאר להמון שנים

לא, לרוב מובילים עושים נזק לריהוט

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "