ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 381232

הזמן

דווח

נהל

אני גיי ובארון, חבר אמר לי שהוא גיי ואני ממש מאוהב בו אבל מפחד לצאת, מה לעשות?

גיי בארון בן 15 | כתב את השאלה ב-06/05/24 בשעה 11:52

טוב אז אני רשמתי פה כבר לפני איזה שנה וחצי שאני גיי בארון ואני מפחד לצאת ולומר למשפחה והחברים אני עדיין לא עשיתי את זה אוקיי אז לעיניין אני בן 15 וחצי והיה לי חבר טוב בגילי אני היתאהבתי בו נקרא לו שם בדוי איתמר ואני גם רשמתי את כל הסיפור פה פעם קיצור היה בלאגן עם הקבוצה שאני והוא היינו בה ואז הוא ניתק איתמר איתי קשר ונשבר לי הלב וגם באותו הזמן שאני הייתי מאוהב בו אני היתאהבתי גם בחבר הכי טוב שלי שה בדוי עמית ואז הייתה תקופה כל החופש הגדול שהוא היה כמו בן בית שלי והו היה ישן אצלי ימים באמת נפגשנו כל יום גם בשבתות ואפילו הלכתי איתו ועים אמא שלו לים אז והו אמר לי משהוא עליו וגרם לי לחשוב שהוא גם גיי אז ואז אחרי החופש הגדול הקשר נעלם לחודשיים ואז אני אמרתי לו שאני חושב שהוא מתחמק ממני ואז הוא נפגש איתי וזה לא הרגיש כמו פעם ואז עבר כמעט 4 חודשים שלא דיברנו ואני הייתי בדיכאון כ אני ממש אוהב אותו הוא יודע עליי הכל חוץ מזה שאנע גיי ואני והוא רשם לי הודעה שהוא שואל אם אני רוצה להיפגש אז אמרתי ברור ו אני כל כך שמחתי והתרגשתי ואפילו ההורים שלי שאלו אותי למה אני והוא לא נפגשים אני בעצמי לא ידעתי אז תמיד חירטטתי טוב בחזרה לסיפור אז אני ממש שמחתי וזה היה אתמאל בסוף הוא לא יכל אתמל אקבענו ליום אחרי שזה היום אני והוא נפגשנו ואז הוא סיפר שהוא גיי כי זה סתם זרם והיה אוורה נחמזה אז עו ליפני פעם התיל לנו הומור כזה כאילו שנינו גייז אני והוא מסוגלי לאון אחד לשני כי זה כאילו בצחוק אבל אני תמי הייתי מאוהב בו אז ככה שהוא סיפר לי שהו גיי אני גל כך שמחתי שאולי אני יהיה איתו אבל אני בחיים לא אמרתי לו שאני גיי הו אפילו סיפר לי שהוא קנה דילו אני ממש רוצה להיות איתו אבל אני מפחד לצא מאהרון הוא אפי לו זרק לי הערה שגרמה לי לחשוב שהוא יודע הוא אמר לי כזה "אתה טופ לא בוטום" והייתה עוד אחת של "אתה תבין יותר מאוחר שתייה אז אני שאלתי אותה מה אני אבין ומה אני היה אז הוא אמר לי שתיהיה גיי" אז אני חושב שהוא יודע אבל אני עדייח מפחד מה לעשות אני ממש אוהב אותו ואני לא יכול להיות בלעדיו הוא הדבר הכי חשוב לי בחיים מה אני יכול לעשות?.
תודה לעונים וסליחה שזה יצא ארוך.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"