נותנים לי מחמאות שאני חתיך אבל לא רואה את זה, זה סתם מחמאות מזויפות? למה לשקר?

אנונימי בן 25 | כתב את השאלה ב-02/05/24 בשעה 18:40

היי לכולם, יש מצב בחיים שלי שמתסכל אותי ואני באמת לא מצליח להבין אותו אולי תהיו כנים איתי ותעזרו לי בלי צביעות בבקשה!
המשפחה שלי וגם אנשים שאני לא מכיר וקצת חברים תמיד נותנים לי מחמאות על זה שאני חתיך, דוגמן, וכ׳ כל החארטות, ובמציאות אני מסתכל על עצמי אני נראה גיק ולא חתיך בשום צורה לעומת גברים אחרים שיוצא לי לראות ובנוסף אני מאוד נמוך מטר 168 ו170 עם נעליים חצי בן אדם באמת..
בעבודה, ברחוב, וכל החיים שלי נשים מסתכלות עליי מוזר וסולדות ממני, אפשר לומר נגעלות ממני בלשון המעטה ואני בסדר עם זה כי זה המציאות ואין ממש מה לעשות..
אז על מה כל המחמאות האלו ״איך אתה רווק״ ושטויות די בחיי אני מרגיש כאילו אני משוגע
הגוף שלי קטן ומוזר ואין לי טיפת גבריות, וזה מרגיש לי כאילו אני רווק בגלל שאני לא עושה צעד
זה לא שאני לא רוצה אני פשוט לא יכול, אין אפשרות או מציאות כזאת שאישה תרצה להיות איתי וגם אם כן זה בחורות שאני לא ארצה וזה בסדר אבל למה לשקר ולגרום למישהו להרגיש משהו לא אמיתי?!

מנסים לעודד אותי ? משקרים לי ?

כן, לא נעים להם מהמצב

הכל בראש שלך

זה החיים אנשים צבועים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"