בעלי קיבל הצעת עבודה רצינית בחול ואני לא רוצה לעזוב את ההורים, מה דעתכם?

יונה בת 29 | כתבה את השאלה ב-02/05/24 בשעה 12:08

שלום לכולם, אני נשואה לבעלי כשלוש שנים, סך הכל אנחנו ביחד שש שנים ומאוד מאוד אוהבים אחד את השני וטוב לנו ביחד, לאחרונה חושבים על להביא ילד. לפני כמה חודשים בעלי קיבל הצעת עבודה רצינית מאוד שכוללת מעבר לסין. לי באופן כללי אין בעיה לעזוב את הארץ אין לי חיבה יתרה לארץ ישראל ואין לי בעיה לגור בחול, הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה לעזוב את ההורים שלי. ההורים שלי קצת מבוגרים ולא ממש בריאים ואני יודעת שאין להם עוד המון שנים כאן.. זה לא משהו שהולך לקרות בקרוב אבל אני חוששת שאין להם פה יותר מעשר שנים וזה הזמן שלי להיות איתם, מצד אחד לבעלי יש הצעה ממש טובה שאני לא רוצה שיפספס ואני מעודדת אותו לטוס, מצד שני אני באופן אישי לא רוצה לגור בחול כדי לא להפסיד שנים עם ההורים, מצד שלישי אני לא רואה את עצמי חיה חיי נישואין בשלט רחוק, מה דעתכם?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"