מקנאה בבת דודה שלי, בבן זוג ובמשפחה שלה, איך להתמודד עם זה שזה לא יהיה לי ככה?

jealousy בת 24 | כתבה את השאלה ב-26/04/24 בשעה 18:37

יש לי בת דודה שמהפעם הראשונה שראיתי את הבן זוג שלה ממש נמשכתי אליו כי יש לו אישיות כריזמטית ומוחצנת והוא אדם שכולם אוהבים אותו ומחפשים אינטראקציה איתו, שזה די ההפך ממני ולכן זה כנראה כל כך מושך אותי. בנוסף הוא גם אינטליגנט ונראה ממש טוב. יש לי חבר כבר כמה שנים שמאוד טוב לי איתו, אבל אין לו את האישיות הזאת שיש לחבר של הבת דודה שלי וכל פעם שאנחנו מגיעים לאירועים משפחתיים שבהם נוכחים הבת דודה והבן זוג שלה אני לא יכולה שלא לקנא בזה שהוא מושך מלא תשומת לב והבן זוג שלי יותר שקט ומכונס, ובמיוחד שגם ההורים שלי ממש אוהבים את הבן זוג שלה ואחרי כל מפגש איתו מציינים את זה. גם המשפחה של הבת דודה מעוררת קנאה כי הם אנשים חיוביים שמושכים אליהם אנשים ויש ביניהם קשר טוב, לעומת המשפחה שלי שבה אין קשר קרוב ביני לבין אח שלי והוא גם לא בקשר טוב עם הבן זוג שלי, יש גם המון ויכוחים עם אבא שלי ואנחנו משפחה פחות "ייצוגית" וכיפית. מצד אחד אני רוצה את קרבתם של המשפחה הזאת אבל מצד שני זה עושה לי קוועץ' בלב. איך להתמודד עם זה שלעולם לא יהיה לי את הבן זוג של בת דודה שלי ומשפחה כמו שלה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"