הוא בול הטעם שלי אבל אמר שיש לו בעיות מחויבות וירצה קשר פתוח, מאיפה זה נובע?

מושו בת 29 | כתבה את השאלה ב-22/04/24 בשעה 13:24

הכרתי בחור מהמם, בול הטעם שלי ונראה שאני שלו, מכבד, עדין, אינטליגנציה רגשית גבוהה. עם זאת, אמר לי מההתחלה שהוא יודע שיש לו בעיה עם מחויבות, שמאמין שבעתיד יתחתן ויקים משפחה אבל זה יהיה קשר פתוח. אני אישית בחורה שאוהבת זוגיות, אוהבת שיש לי את החבר הכי טוב שלי לחקור איתו, לצחוק איתו, לצבור חוויות מכל סוג ביחד, ולכן קשה לי להבין את צורת החשיבה שלו. אני מתחילה לפתח אליו רגשות ומרגישה שגם הוא, ובכל פעם שאנחנו מתקרבים הוא מתרחק עד שעובר קצת זמן. אני מתכננת לחתוך את הקשר כי אני לא רוצה להיפגע, אבל מעניין אותי להבין מאיפה זה נובע, כי לא נראה שהוא נהנה מזה, נראה שזה קצת מייסר אותו. אם זה משנה הוא בן 32 ולוחם במילואים עכשיו, יודעת שאיבד כמה חברים בצבא אבל לא יודעת אם ואיך השפיע עליו.