אישתי עצבנית כל הזמן ומקללת, רומסת אותי בכל דבר אפשרי ולא אכפת לה, מה לעשות?

מאור בן 32 | כתב את השאלה ב-21/04/24 בשעה 18:28

היי שלום
אני ואישתי נשואים 5 שנים פלוס עם ילד בן שנתיים וחצי, והשני בע"ה בדרך.
אישתי בן אדם עם דם חם מאד ועצבנית כל הזמן, תוקפנית, מקללת מרימה את הקול אוהבת לשלוט ולעשות רק מה שבא לה ולא יכולה לשמוע את המילה לא בשום צורה.
אחרי החתונה עזבתי משפחה חברים הכל ועברתי לגור באזור שלה 50 קמ מהמקום הטבעי שלי.
היא לא מעריכה את זה.. וכל פעם שיש משהו שקשור למשפחה שלי היא עושה טובה ומחפשת תרוצים לא להניע את הרכב ולנסוע לשם, אבל אם זה קשור לצד שלה אז היא תרוץ על 4.
כל דבר שקורה בנינו היא מדווחת לאמא שלה ומחממת אותה עלי ומספרת לה דברים שלא היו ולא נבראו.. העיקר שאמא שלה תגבה אותה לכל המעשים הרעים שהיא עושה לי.
היא מסוגלת לקלל אותי ולהרים ידיים אבל היא תספר לאמא שלה שצרחתי עליה ויצאתי מהכלים וזה לא היה נכון בכלל..
אני עובד ב2 עבודות ולה זה לא אכפת
אני רוצה מדי פעם לנסוע למשפחה או חברים לבקר באמצע השבוע ומגרד לה בגוף שאני נוסע לשם.
אף פעם לא פירגנה לי שנסעתי לשם כל הזמן לחוצה ושואלת מתי אני חוזר הביתה.
ממש קשה לי איתה בעניין הזה שרק אמא שלה וחברות שלה מעניינות אותה.
אני עוזר המון בבית עושה הכל באהבה וכל עוד אני בבית אני עושה הכל ואפילו יותר ממנה.
היא רומסת אותי בכל דבר אפשרי ושאני מסביר לה את זה זה בכלל לא מזיז לה.
מה עושים לעזאזל עם אישה קשה כזאת ושחמתי מגבה את ההתנהגות הפסיכית הזאת