אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

מאורסת ולא רואה צורך לבזבז כסף על חתונה, לטוס ועל הדרך להתחתן?

מאורסת בת 26 | כתבה את השאלה ב-15/04/24 בשעה 11:53

אני ובן הזוג שלי מאורסים ואני רואה שהסכומים לחתונה זה פשוט מטורף, לזרוק מאות אלפי שקלים או עשרות אלפי שקלים בשביל כמה שעות. נראה לי לא נורמלי.
מה גם שתמיד אמרנו שכשנגיע לרגע, לא נרצה לקיים חתונה רגילה כמו כולם, אלא נרצה חתונה ממש קטנה של 60 איש במקסימום.
יצא לי מעט לבדוק וכולם מבקשים סכומים הזויים, משום שזו גם חתונה קטנה וייצא שאנחנו נהיה בהפסד לא קטן.
בנוסף, קנינו דירה לאחרונה ואנחנו משקיעים בה המון כסף, כך שחבל לנו מאוד על לשים כסף על אירוע ולהיות בהפסד, אבל מצד שני כולם עושים חתונה ובאיזשהו מקום אני כן רוצה להרגיש כלה. בן הזוג שלי זורם ואומר שאני מחליטה. אז חשבתי שאולי פשוט אני והוא נטוס לחו״ל, נהנה מחופשה ועל הדרך נתחתן שם . אנחנו בכל מקרה לא מעוניינים ברבנות. אבל מצד שני, זה יהיה ללא משפחה וחברים, רק אני והוא ועל הדרך חופשה כיפית, אבל הבעיה היא מה יחשבו..
מה דעתכם?