בן זוג שלי עזב אותי לטובת מישהי שנראית יותר טוב אז למה אומרים העיקר האופי?

בלי שם בת 22 | כתבה את השאלה ב-13/04/24 בשעה 19:12

אני מודעת לעצמי, אני בחורה באמצע, לא מכוערת אך גם לא יפה במיוחד.
הבחורה שהוא עזב אותי בשבילה נראית הרבה יותר מעל הממוצע, לפחות בעיניי. כזאת שבחורים אומרים שהיא יפה ורק מפנטזים על לילה איתה.
הבחורה הזאת יכלה לבחור הרבה גברים רווקים, נחשקים לא פחות. אבל היא בחרה דווקא בבחור הראשון שעובד איתנו, בן הזוג שלי.
אני והיא לא מסתדרות בלשון המעטה ונראה שזה היה מהלך מתוחכם מצידה לגנוב לי אט אט אותו כדי להוכיח לי משהו.

בכל מקרה, אני בעיקר מאוכזבת ממנו.
מאכזב שתמיד נאמר העיקר האופי ובסוף מסתכלים על המראה גם כשלא בטוח שהאופי הרבה יותר טוב.

חוששת כבר מקשר רציני אחרי המקרה הזה, לא יכולה לקשור אף אחד עם רצועה וגם לא רוצה אבל אני מפחדת שזה יחזור על עצמו..