מתחיל שוב ללמוד נהיגה בראש העין וגיליתי שהטסט באריאל, זה טוב לעשות בעיר אחרת?

בחור שהכיר בחור בן 25 | כתב את השאלה ב-12/04/24 בשעה 13:40

לפני כמה שנים עשיתי שיעורי נהיגה באריאל עם מורה לא משו והפסקתי שיעורים אחרי שלא עברתי טסט ראשון.. עכשיו אני אמור להתחיל שוב בראש העין עם מורה חדש, אמנם גיליתי או יותר נכון לא ידעתי שיש אפשרות כזו, שהוא עושה את הטסט באריאל..
עכשיו אריאל זה די נוח לטסט, ואני גם מכיר את המקום, אבל אני קצת נזכר בתקופה שהיתה לי שם עם המורה הקודם וזה די גורם לי ללחץ.. וגם הנסיעה לשם על הבוקר לא תורמת כי הזיכוי לאחר שם יותר גבוה בעיקר אם נוסעים בתחבץ..

המורה לוקח 200 שח לשיעור כפול.. תמיד השיעור הוא כפול

בכל אופן מישו שגם עשה מסלול כזה, של שיעורים לחוד וטסט לחוד אשמח לעצה.. תודה

מה לעשות?

להמשיך עם המורה הזה

ללכת למורה אחר שמלמד באיזור ראש העין פתח תקווה

לחכות לרכב שנוהג לבד מהעתיד ולא להוציא רישיון P:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"