התגייסתי להגנ״א כלוחם וכל מה שאני עושה זה שמירות, מרגיש בזבוז זמן, כדאי לרדת?

מקס בן 19 | כתב את השאלה ב-04/04/24 בשעה 16:24

היי אני חייב דעות של אנשים מה כדאי לעשות.
התגייסתי להגנ"א כלוחם בכיפה.
טעות גדולה שעשיתי זה לא לחקור ולבדוק מספיק להן אני נכנס, חשבתי שזה תפקיד סבבה.
אחרי שסיימתי טירונות והתחלתי סדיר התחיל הכל שחור. כל מה שאני עושה זה נטון שמירות 8 4 .
בקושי ישן והכי מבאס זה מרגיש בזבוז זמן.
לפני הצבא הייתי עובד ועוזר בבית עם כסף וכל מה שצריך, והייתי בטוח שהצבא יאשר לי תשמ"ש.
ביקשתי בקשת תשמ"ש ובהפתעה סירבו לי בגלל סיבה מטופשת.
המשכורת שהצבא נותן לי לא מספיקה לי כדי לעזור בבית.

כל פעם שאני עולה לשמירה אני מבואס וחושב שאם הייתי בוחר אחרת ונגיד עושה יומיות, היה אפשר לנצל את הזמן להרבה יותר דברים, עבודה, להתאמן, חברים, משפחה, תחביבים... אפילו להתחיל ללמוד.

הדבר היחיד שמחזיק אותי כאן עוד זה החברים.

כדאי לרדת ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"