חתמתי שנת ר ולא השלמתי את ההנדסאי שאליו ניגשתי והתגייסתי, יש לי איך לצאת מזה?

אריאל בן 20 | כתב את השאלה ב-22/04/24 בשעה 14:37

מה הולך יש לי שאלה שאשמח שאנשים שמבינים בעניין יוכלו לעזור .
חתמתי שנת ר בגיל 17 לא השלמתי את הנדסאי שאליו ניגשתי ואת האמת אפילו לא הלכתי לשיעור אחד במכללב שילמתי את הכסף ולא הלכתי , מוזר אני יודע,
החזירו לי סכום קטן בערך עשרה אחוז והתגייסתי בגיל 18 ושלושה חודשים ובמערכת הצבאית אני חתום ר זאת אומרת לעוד שנה ושלושה חודשים.
עכשיו במלחמה אני רואה שמפעילים את שנת הר לכולם פקידות מזכירות שלישות וכמובן למכונאים וטכנאים כמוני
השאלה האם איך אני יוצא מזה? האם כלא יעזור אחריי השחרור ? האם עורך דין יכול לעזור ?אני לא רוצה לחתום קבע לא יכול לחשוב על זה אני כבר סובל מעל שנתיים ושומר בבטן אבל עוד שנה וחצי כמעט תשבור אותי אולי ממכם תגיע הגאולה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

טרם נכתבו עצות לאריאל, כתיבת עצה כעת

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"