גיליתי שרואה פורנו והבטיח לא לצפות שוב, מפחדת שישווה אותי אליהן, להאמין לו?

דנה בת 19 | כתבה את השאלה ב-28/03/24 בשעה 13:32

יש לי בן זוג כבר שנתיים אנחנו רוצים להתחתן עוד שנה ויש לנו זוגיות יציבה. הוא בחור טוב מלומד גדול ממני בשנתיים הוא לא היה נותן לכוכבות פורנו לייקים לפניי ותמיד כיבד. רוב החברים שלו חמודים עם בנות זוג גם רק אחד או שניים חרמנים כאלה שמתלהבים מכל בחורה. חייבת לציין שאני והבן זוג שלי החלטנו לשמור את הסקס לחתונה..שנינו בחיים לא שכבנו ומאוהבים אחד בשני ומחכים
כל פעם כשהייתי שואלת אותו אם הוא צופה בפורנו הוא היה טוען שזה מגעיל אותו ושהוא לא צופה והיה מחרטט לי מלא
ביום בהיר אחד נכנסתי להיסטוריה שלו וחשכו עיניי גיליתי שהוא שיקר לי בפנים שנתיים שלמות והיה צופה וגם לא בפורנו רגיל הוא היה צופה בתכנים קשים שמכאיבים לאישה ממש. הלב שלי נשבר לא אכלתי כמה ימים ולא רק כי הוא שיקר לי.. הייתי מתנשקת איתו והיה מתלהב והייתי מרגישה שעומד לו ואכלתי סרטים שפתאום לא עומד לו יותר כשאנחנו מתנשקים כי אולי התרגל לפורנו.. כשגיליתי הוא הבטיח לי לא לצפות שוב ושזה מזועזע מעצמו.. כל אחד ששאלתי אמר לי שזה רגיל ושזה לא אומר כלום על הזוגיות שלנו! אני בחורה מאוד יפה והוא תמיד אומר שהוא נמשך אליי אני מפחדת שהוא ישווה אותי אליהן וכו
להאמין לו שהוא לא צופה שוב? להירגע עם זה? אני נכנסת לפעמים לאינסטגרם שלו ואני אף פעם לא רואה בנות בביקיני וכו