לא יודעת מה לעשות, לתת עוד הזדמנות לאקס או להמשיך עם החדש?

נושי בת 23 | כתבה את השאלה ב-26/03/24 בשעה 16:24

היי
אשמח שתעזרו לי אני בדילמה וצריכה דעה של מישהו אובייקטיבי

הייתי שנתיים בזוגיות של עליות וירידות עם בחור, היו לנו הרבה פרידות חזרות בגלל שלא פתרנו את הבעיות בינינו, ולאחרונה לקחנו הפסקה כמו כל הפסקה שהייתה בינינו.
אלא שבהפסקה הזאת היה משהו שונה.
הוא תמיד אמר לי שאם ניפרד ואני אצא עם אחר והאחר הזה יגע בי הוא לא ירצה אותי יותר. אז לא יצאתי ונגעתי בבחורים.
אבל הפעם זה שונה, כי גיליתי שהוא שכב עם מישהי בזמן ההפסקה כמה פעמים וגם התכוון לפתח איתה משהו רציני בהמשך. כל זה בלי שאני מודעת למצב בלי עדכון שהוא ממשיך הלאה. הוא טרח לעדכן אותי רק אחרי. והוא עדכן אותי בצורה של "אני רוצה לחזור אלייך". ואני לא מבינה למה? למה אתה רוצה לחזור אם כבר היית עם מישהי ויצאת? הוא טוען שהוא אוהב אותי אבל אני חושבת שגבר שאוהב באמת לא יעמו.. לו על אחרות.
נכון אתם תגידו שהיינו בהפסקה וכו', אין לי בעיה עם זה.
יש לי בעיה עם זה שהוא עכשיו רוצה לחזור, ויש לי בעיה עם זה שהוא אומר שהוא לא היה מקבל אותי אם הייתי יוצאת אפילו רק יוצאת בלי לשכב עם מישהו אחר. אבל הוא כבר התכוון להמשיך איתה לעוד סטוצים קשר וכו'. גם השווה המון ביני לבינה אמר שהיא יותר טובה לו אבל עדיין אוהב אותי ורוצה לתת לנו הזדמנות.

פתרנו את הבעיות ואני מרגישה שיש פתח לזוגיות בריאה בינינו, באמת. אבל קשה לי לשכוח שהוא היה עם אחרת. הוא לא חייב לי כלום! מה שמעצבן אותי זה לא המעשה אלא זה שהוא מצפה ממני להיות נאמנה לו בזמן שהוא חוגג. "לי מותר לך לא" "אצל גבר זה שונה" "דמיינתי אותך במקומה". אלה פשוט תירוצים עלובים אני מרגישה נבגדת למרות שזו לא באמת בגידה. ואני לא מסוגלת לגעת בו אפילן לא לחבק אותו הוא מגעיל אותי במיוחד כשזה מיטה שאני והוא היינו עליה זה עוד יותר דוחה אותי להיות שם אחריה.
הוא מצפה ממני לא להגעל ולהיות בטוב. הוא כתב "אני מבין שזה מבאס אותך". זה לא מבאס זה שובר לי את הלב.
התירוץ שהוא עשה את זה זה כי לא היה בינינו מיניות בזמן האחרון בגלל הריבים אז היה צריך "לפרוק". אני לא מבינה איך יכול לעמו.. לו בכלל על מישהי אחרת שהיא לא אני אם הוא טוען שאני אהבת חייו.
בנוסף הוא אמר שעשה את זה כדי "להראות" לי שאני עלולה לאבד אותו ושיש לו אופציות אחרות.
ועכשיו לדילמה.. אחרי ששמעתי את הדברים ממנו החלטתי שאני יוצאת עם בחור, ממש הרגע חזרתי מפגישה איתו. היה מדהים וזה הדייט הראשון שבאמת זרם ולא הרגיש מאולץ. אני רוצה לפתח איתו משהו ומצד שני קשה לי לוותר על הקודם עליו סיפרתי. אני יותר נמשכת מבחינה חזותית לאקס ופחות לחדש. אני לא יודעת אם זה בגלל שלא נגעתי בו עדיין ולא חשתי אותו באמת או שזה כי אני באמת פחות נמשכת אליו. וגם האקס היה יותר ג'נטלמן בחור של פעם והחדש פחות.
אני רוצה להכיר את החדש אבל אני מפחדת שהאקס יוותר עליי. ואני לא יודעת למה אני מפחדת בכלל. אולי כי היה לי קשר רגשי ככ עמוק איתו, עד כדי כך שאני פוחדת שלא יהיה לי את אותו הדבר עם החדש. החדש באמת בחור מקסים עד כה ממה שראיתי אבל אני בחורה קצת מוזרה ומסובכת באופי, אני פוחדת שהוא לא יוכל להכיל אותי כמו שהקודם הכיל. אני פוחדת שלא יוכל לאהוב אותי באמת.
עד שהכל הסתדר ביני לבין הקודם ואפשר להצמיח פה משהו בריא, כביכול.. יש באמצע את השטות שהוא עשה וגם הכרתי מישהו חמוד שאפשר להגיד שאני כן רוצה איתו דייט 2.

מה אומרים, מה לעשות?

מה דעתכם?

הזדמנות לאקס

להמשיך עם החדש