היינו יחד כמעט 4 שנים, עבדתי קשה כדי להציע לה נישואים, במקום זה ניפרדנו. להילחם?

אלי בן 27 | כתב את השאלה ב-29/11/15 בשעה 12:09

היינו יחד כמעט 4 שנים ואז יום אחד היתקשרה אמרה שהיא רוצה הפסקה כמובן שכעסתי ואמרתי לה מה אני מרגיש על הקשר הזה וניתקתי לה בפנים אני מאמין שהיא נפגעה קשה אבל גם אני כי במשך חצי שנה עבדתי קשה כדי להציע לה נישואים וחסכתי שקל לשקל וביומולדת שלה התיכנון היה להציע לה במקום זה ניפרדנו מהצד שלה עברו כבר 7 חודשים ואני גם יודע שאין לה מישהו והתחושה שלי שהיא זאת שאני רוצה בחיים שלי ושתיהיה אם ילדיי הבעייה שמאז הפרידה לא דיברנו וביום שכן דיברנו אמרה אין על מה לדבר ותמשיך הלאה ואני רציתי לשאול להילחם? להמשיך הלאה? מה לעשות כי באמת שזה פיספוס וזה בא ממקום נקי שאני אומר עברתי הכל המשכתי אבל עכשיו אני יודע אולי קצת הזנחתי בגלל ההצעה

מה עושים

להמשיך

לנסות ולשלוח משהו שיסביר

לא לדבר איתה בכלל