10 שנים בארץ ועוד לא הסתגלתי לתרבות הישראלית, באל לי לעזוב את המדינה הזאת!

ג'סיקה בת 24 | כתבה את השאלה ב-27/11/15 בשעה 22:52

שלום, אני מבקשת שתעזרו לי כי אני מרגישה על הפנים
העלייה לארץ הייתה הדבר הכי רע שיכול היה לקרות לי
כשעליתי לארץ עברתי ארבעה בתי ספר וכתוצאה מכך היו לי קשיי הסתגלות...היו מציקים לי בבית ספר והייתי לבד כל הזמן. ככה זה כשגרים בקריית שמונה.
עם כל הקושי ניסיתי להתגייס וגם בצבא היו איתי בנות שלא הפסיקו לצחוק עליי שאני בתולה ואין לי חבר ואני לא הייתי יוצאת בסופש"ים (כי לא היה לי עם מי)
אחרי שהשתחררתי עבדתי בעבודות זמניות כי פה אין עבודה וחסכתי כסף ללימודים פה במכללה ליד הבית שלי. סיימתי תואר אבל אני לא מוצאת עבודה והאנשים פה לא מתחברים אליי ואני לא מתחברת אליהם. אל תחשבו שאני סגורה להיפך אני אדם שמח שאוהב להיות בחברה אבל פה זה לא מתאפשר לי. מה שיכול להציל אותי עכשיו זה לזכות בלוטו כדי שאני אקנה דירה במרכז ואחיה כמו בן אם נורמלי.
המצב במשפחה על הפנים...אבא מתקיים מקצבת נכות וחטף ג'וק בראש של להיות חרדי וכל הזמן מתווכח איתי על הדת...אמא שלי עובדת חצי משרה כי אין פה הרב עבודה
אני ממש עצובה ובא לי לעזו את המדינה האת...במקום לאהוב אותה כמו שהייתי אוהבת כשגרתי בחו"ל אני שונאת אותה ולא מתחברת לתרבות פה....זה לא מה שחשבתי בחו"ל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"