לא מצליח לחזור לשגרה מאז הפרידה

דג בן 28 | כתב את השאלה ב-27/11/15 בשעה 16:04

היי, קורה לי דבר מוזר מאוד, לאחר פרידה יחסית קשה שעברתי מצד האקסית שלי לפני כחודש בדיוק, קורים לי דברים מוזרים מאוד.

הייתי עם הבחורה 4 שנים טובות ויפות עד שיום אחד נגמר לה הסוס ושלחה אותי מה שנקרא.

העניין הוא שמאז, מעבר לזה שכל החודש הזה היה כסוג של סיוט בשבילי גם בפן הרגשי וגם הפסיכולוגי, אני לא מצליח לחזור להרגלים הישנים שלי, לשגרה היומיומית שלי שהייתי עושה ומתעסק בה בזמן הקשר וגם לפניו.

אני לא אתן דוגמאות ספצפיות אבל יש כמה וכמה דברים שהייתי עוסק בהם, תחביבים, הרגלים מסויימים שמעבר ללימודים (אני לא עובד אני לומד במשרה מלאה) אני לא מצליח לשחזר, כאילו אני כן רוצה לעשות אותם, אני יודע שזה יקל עלי באופן מסויים כי זה באמת דברים שפשוט עוזרים לי להתנתק ביום יום, אבל אני פשוט לא מצליח לעשות אותם, אני אפילו נמנע מהם, אלו הם דברים שהייתי עושה לבד, ללא שום קשר לאקסית, אני פשוט לא מסוגל.

הרבה דברים השתנו בפן הפסיכולוגי גם, דברים ממש קטנים שהתחלתי לשים לב אליהם, כמו מעבר משינה עם דלת סגורה לדלת פתוחה שמאז הנעורים לא הייתי עושה ועוד.

בסך הכל זה מאוד מעיק עלי, מאוד, שאני לא יכול לעשות את הדברים שנוחים לי שכיף לי לעשות אותם, כי אני יודע שזה יעזור לי יעזור מאוד להמשיך אלה באמת, אך מוחי מונע ממני לעשות אותם. אני מוצא את עצמי חוץ מהלימודים, עושה דברים אחרים בכלל שלא עשיתי עד היום, שלא היו עד היום בכלל בכיוון שמעניין אותי, אומנם זה עדיין לא מספיק, ועדיין אני מחפש לחזור בכוח להרגלים הישנים אך ללא מועיל, פסיכולוגית אני לא מסוגל לחזור לשם ... אני כבר לא יודע מה לעשות, אני מרגיש שזה קשור לזה שאני עדיין לא המשכתי אלה, ואני עדיין כואב ... אבל אני לא מרגיש תחושת דיכאון שאמורה למנוע ממני לעשות דברים שאני אהבתי לעשות ... אז אני לא יודע ...