אני והאקסית חזרנו לדבר, איך לגרום לה להבין שאני יודע מה אני רוצה?

בחור חדש בן 20 | כתב את השאלה ב-27/11/15 בשעה 18:46

אז חזרנו לדבר ועברתי המון עם עצמי ובניתי את עצמי מחדש ועשיתי הרבה דברים נכונים כדי לכבוש להרפות מהעבר ולחדש את הקשר שלנו אז נפגשנו בילינו נהננו ואפילו היה סקס או אהבה לא בטוח במה שהיא מרגישה אבל היא אמרה לי שקשה לה לבטוח בי ושלא מתאים לה מערכת יחסים אני יכול להבין אותה עניתי לה גם לי לא מתאים אבל זה לא משנה את העובדה שאני לא אוהב אותה... אולי זה בה בכוונה של בוא לא מלחץ על זה וניתן לזה לקרות ואני מרגיש גם ככה אז אתמול היא שלחה לי הודעה והייתי במקלחת ואז עניתי לה והיא כתבה לי אני יודעת שאתה רואה את ההודעות שלי ומחליט לסנן ועניתי לה שזה לא היה ככה שהייתי עסוק ומאז בבוקר היום היא ענתה לי שהיא סתם אכלה תסביך אבל עכשיו היא יותר אדישה איתי ואני מבין שזה בגלל שקשה לה להאמין לי לבטוח בי.. אז אני רק שואל אותכם את הדעות שלכם או שלכן בתור אנשים שעברו יותר מחצי שנה ועשו הכל נכון כדי לכבוש ולחדש ולהרפות מהעבר מה עשיתם ומה עלי לעשות אני מבין שזה צריך לבוא ממני תודה לכל העוזרים, אז איך לעזור לה להבין שאני בטוח בעצמי ושאני יודע מה אני רוצה מאיתנו לגרום לה לבין שאני תמיד יהיה שם בשבילה ושהיא תוכל לסמוך עלי.. תודה לכולם דרך אגב מחר היא עוזבת לחודשיים לאיזה פרוייקט נגיד אז זה יום אחרות לאן אפשר לצאת ואיך להתנהג :)