חברה שלי לא יוזמת חיבוק או נשיקה, למה דווקא אני תמיד צריך ליזום את המגע בנינו?

אבי בן 22 | כתב את השאלה ב-24/11/15 בשעה 22:04

אהלן, אני מכיר מישהי כבר שנה כמעט, בשלושה חודשים האחרונים נהיינו חברים.
הבעיה היא שהיא לא יוזמת נשיקות (אפילו בלחי), או חיבוק, או החזקת יד בלי שאני אומר לה.
יותר מזה, שאנחנו נפגשים ואני בא לתת לה נשיקה בפה בשביל שלום, היא לפעמים נמנעת מזה ומתרצת "אחר כך".
אני בטוח ב 100% שכיף לה להיות איתי, ולי איתה. יש לנו חיבור מדהים.

אבל למה דווקא אני זה שיוזם את כל המגע?
ברגע שאני יוזם את המגע היא משתפת פעולה, אבל למה זה לא בא ממנה,?