מה אפשר לעשות עם 2000 שקל מיותרים בחודש?

סטודנט בן 28 | כתב את השאלה ב-03/11/15 בשעה 22:00

סליחה על הכותרת הטיפשית. אני אפרט:
אני מקבל מלגה עלובה של 2300 שקל שאני צריך לחיות ממנה בכבוד ומבלי להזדקק (רגע של אירוניה). סיגלתי את עצמי ואת החיים שלי ככה שזה יספיק. מעונות+חשבונות עולים לי כ2000 שקל, אני חוסך באוכל ולא קונה מוכן אלא רק אוכל מה שאני מכין, בא להורים בשביל לשדוד, מחפש כנסים שבהם מחלקים בורקסים חינם וכדו'. בקיצור, למדתי לשרוד (תופעתו לגלות איזו ארוחת בוקר אפשר להכין בפחות מ3 שקלים!).

בקיצור, עכשיו מצאתי משרה חלקית באוניברסיטה. זה מעלה את השכר הכולל שלי לאיזה 4500 שקלים! זה כסף ענק בשבילי. בטח תצחקו ותספרו שאתם בגיל 28 הרווחתם 8 אלף וכל מיני סיפורים. לא רלוונטי. אני פתאום מרגיש שנפל עלי סכום שאני לא יודע מה אפשר לעשות איתו. למדתי להסתדר במשמעותית פחות. ברמה שאני ארגיש טיפש להזמין פיצה ב-50 שקל בזמן שאני יכול להכין בעצמי בצק, תוספות ולעפות הכל לבד ב-10 שקל גג. אני כבר כל כך רגיל לבדוק מחירים שלקנות בירה בבר ב30 שקל בזמן שאותה כמות עולה בסופר 8 שקלים נשמע לי בזבוז וניצול (ויש גם בקבוק למחזר...). אני לא אחיה חיי פרא ואזוק כסף על שטויות.
אז אני שואל: מה אפשר לעשות עם הכסף הזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"