פטיש לשיר אי אפשר להיגמל

לילוש בת 20 | כתבה את השאלה ב-11/07/13 בשעה 20:07

אז ככה, אני לא יודעת עם זו באמת בעיה אבל הייתי חייבת לעלות אותה...
אני ליפניי שנה שמעתי שיר מסויים, הבעיה היא עכשיו שבמשך השנה הזאת אני כל יום שומעת את השיר הזה ניסיתי כמה פעמים להפסיק בגלל שנימאס לי אבל אני תמיד מרגישה צורך לשמוע את השיר הזה בלילה ליפני השינה בבוקר שאני קמה או בצהריים אני שומעת את השיר הזה לפעמיים בלופים מיליון פעם ביום, מצד אחד אני רוצה להפסיק לשמוע אותו כי זה נמאס כבר אבל אני לא יכולה זה השיר היחידי שיש לי בפלייליסט, (ואני אוהבת את כל סוגי המוזיקה) אבל אני לא יודעת איך לעצור את האובססיה הזאת!
זה נשמע מטורף אבל בקשה תעזרו לי ...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"