חברה שלי מצאה זוגיות ושכחה ממני, פגע בי כשהיא הציעה לי להפגש אחרי שבועיים של נתק

שבורת לב בת 24 | כתבה את השאלה ב-16/10/15 בשעה 12:13

הי כולם,
יש לי חברה הכי טובה. מהסוג של חברות לכל החיים.

אנחנו תמיד ביחד, עברנו המון ביחד, אנחנו בנות בית אחת אצל השנייה ותמיד חשבתי שאין שום דבר שיצליח לפגום בחברות הזו.

עד, שהגיע בן זוגה החדש, ושינה את התמונה.

היא התאהבה בו עד מעל הראש ונדמה ששכחה כל מה שמסביב, בין היתר את חברתה הנאמנה.
מאז כבר אין לנו את כל המפגשים שלנו. אין את ארוחות השישי המשותפות, אין את היציאות והמסיבות והשופינג וההסתלבטות. כי היא תמיד איתו וכל פעם שאני מציעה היא אומרת שפחות מתאים.

רק אחרי חודש שהם ביחד זכיתי להכיר אותו והם באמת מהממים ביחד!!
למי שחושש, אין בי טיפת קנאה בזוגיות שלהם, להפך!
פשוט מפריעה לי העבודה שמאז שהם ביחד היא שכחה ממני לגמריי.

אולי העובדה שאני עדיין רווקה והיא לא, מעצימה את התחושה, אבל עדיין, טוב לי במקום שלי כרגע, חוץ מהעובדה שבלעדייה אני מרגישה בודדה בעולם. לא באלי לרדוף אחריה, ובאלי שהיא תאהב אותי כמו שאני אוהבת אותה.

לא משנה כמה קשרים היו לי, תמיד הרגשתי שהיא הדבר שאני הכי אוהבת בעולם, ששום גבר לא ימלא את המקום של החברות שלנו, והיו פעמים שגם היינו בטוחות שאנחנו לא צריכות בכלל זוגיות כי יש לנו אחת את השנייה והאהבה שלנו חזקה מאהבה לכל גבר בעולם....

אתמול היא שלחה לי סמס שניפגש אחרי תקופה די ארוכה שלא דיברנו, כמעט שבועיים, במונחים שלנו זה הרבה, ולא עניתי.
אני מאוד פגועה ממנה, זה ממש משפיע לי על המצב רוח ואני גם לא יודעת איך להסביר לה מה אני מרגישה.

אני חושבת שברגע שאפתח את הנושא הזה אני פשוט אבלע אל תוך בליל מילים שמה שינחה אותו זה כמות העצבים והכאב והפגיעות שחוויתי בתקופה האחרונה.
מרגיש כאילו אני נאמנה לה תמיד והיא נזכרת בי רק מתי שנוח לה.
מצד שני היא אחד הדברים הכי יקרים לי בעולם ואני רוצה שהיא תדע מה אני חושבת.
איך לדעתכם אני יכולה לבטא את הרגשות שלי בצורה שלא תישמע כאילו אני מקנאה/רוצה להפריד בניהם/ מחפשת צומי/קטנונית?

אני באמת מגיעה ממקום בוגר ופשוט רוצה את החברה שלי בחזרה....

תודה מראש לעונים!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"