האם אפשר להתגבר על הפנטזיה של האביר על הסוס הלבן?

פנטזיונרית בת 22 | כתבה את השאלה ב-08/10/15 בשעה 22:59

היי, האמת שזה משהו שמטריד אותי כבר תקופה ארוכה.
מגיל צעיר קיימת לי איזו פנטזיה על איך מי שאני אחיה איתו את החיים שלי יראה. בגלל שאני בחורה גבוהה, אז תמיד חלמתי שהוא יהיה גבוה, והוא יראה טוב לפי הסטנדרטים שלי, הוא יהיה נסיך וגברי וכו' וכו'.
לפני כמה שנים יצאתי עם בחור שמלבד העניין של הגובה התאים לי בכל דבר אפשרי, אבל לצערי זה לא הלך בינינו וזה נגמר אחרי כמה חודשים (לא בגלל הגובה כמובן).מאז החלום שלי אפילו מועצם כי ראיתי כמה זה כיף להיות עם מישהו שהוא כמעט בדיוק מה שאני מחפשת. מצד שני הנה חוויתי על בשרי את זה שזה לא ערובה לכלום, ובטח לא לזה שהקשר יצליח.
אני לא מצליחה להשתחרר מהפנטזיה הזאת שהבחור שלי יהיה בדיוק מה שאני מחפשת, למרות שמבחינה שכלית אני לגמרי מבינה שזה כנראה לא יקרה.
אבל לרוב כשאני יוצאת עם גברים אני לא בדיוק פוסלת אותם בגלל הדברים האלה, אבל כן יורד לי מהם מאוד בהתחלה ואז זה מתמסמס, ואני די מתבאסת שזה הורס לי, אבל אני לא מצליחה להתגבר על זה.......
השאלה שלי היא האם זה אפשרי להתגבר על הפנטזיה הזאת ולהבין שהוא לא חייב להיות בדיוק כמו בחלום, ואם כן אז איך עושים את זה?
אשמח לשמוע חוויות מאנשים שעברו את זה, תודה!!