אנשים שואלים למה הסתבכתי עם העבריין הזה, אני נקרעת מבפנים, להישאר ביחד או להפרד?

אנה בת 17 | כתבה את השאלה ב-06/10/15 בשעה 23:30

״אני יוצאת עם מישהו בן 22 ואני 18 שמעשן שותה מעביר לילות בחוץ ובוא נגיד שהחברים שלו לא בדיוק מי שאמא הייתה שמחה שתביאו הביתה מסתבך הרבה קנאי בטירוף אבל מצד שני בחיים לא הרים עליי תקול תמיד מכבד מתוק רגיש אוהב מביא לי הרבה מתנות מגונן עליי ממש אבל אנשים אחרים מפחדים ממנו כל אחד שאני מספרת לו עליו ישר אומרים למה הסתבכת עם העבריין הזה הוא לא בשבילך אבל הוא לא כזה שניסיתי להיפרד ממנו הוא כמעט בכה הוא התחנן אליי בחיים לא ראיתי אותו כזה והוא אחד כזה שהכבוד והאגו שלו ממש חשוב לו בקיצור הוא ממש קשוח וזה מרתיע אותי כל מה שאומרים לי עליו אבל ליידי הוא בן אדם אחר בחיים לא הייתי מדמיינת שהוא כזה אפילו אבל כולם לא תומכים בי מנסים כל הזמן להפריד אמא שלי אמרה שאם אני אביא אותו לבית היא תזמין משטרה אני מיואשת אני נקרעת מבפנים מבין להקשיב למשפחה ולחברים לבין להקשיב ללב שלי בבקשה תעזרו לי !!