אני לא מצליחה לשלוט על השתן שלי, זה מקשה על החיים, אין לי למי לפנות!

קארין בת 14 | כתבה את השאלה ב-05/10/15 בשעה 19:01

שלום
יש לי בעיה די מביכה
כבר המון זמן (בערך שנתיים) יש לי בעיה גדולה שמקשה לי על החיים
אני לא מצליחה לשלוט בשתן, כמו ילד קטן שפשוט משתין ולא יכול לשלוט על זה אותו דבר אצלי
בסביבות הלפני שנתיים זה התחיל בקטע שאם הייתי צוחקת מתעטשת או משתעלת חזק היה בורח לי שתן
זה נרגע קצת אבל בחצי שנה האחרונה זה הופיע חזק
כלומר כמעט כול פעם שהייתי צוחקת בקול הייתי משתינה וממש השתדלתי לשלוט על זה
ואחרי הבית ספר תמיד הייתי רצה הביתה כי זה קרה
ובתקופה שהיה לי בה שיעול זה היה בכלל קשה
כשהיו מצבים שההורים שלי שמו לב שהייתי זורקת בגדים לכביסה באמצע היום הם אמרו לי שאני צריכה להפסיק להיות על המחשב וללכת לשירותים כשאני צריכה
אבל אני לא יכולה לשלוט על זה
אני מרגישה ממש כמה שניות לפני שאני צריכה להשתין וברוב המקרים אני לא מספיקה לרוץ או משתדלת להתאפק ולא מצליחה
היום קרה לי מקרה שבו פשוט הרגשתי שאני צריכה להשתין ותוך שתי שניות כבר כול הכיסא והרצפה היו רטובים ובמזל הייתי מספיק בשקט בשביל לנקות בעצמי ולא להעיר אף אחד
זה מאוד מביך ומקשה לי על החיים
משהו לא בסדר בי ואין לי מושג מה לעשות
זה מאוד מביך אותי לדבר על זה ופניתי לפה בגלל חוסר אונים מוחלט...
מאוד מפחיד אותי לחזור לבית הספר ככה אחרי חופש סוכות ולדאוג שיקרה משהו...
לא יודעת למי לפנות.. מישהו מכיר את המצב? יודע מה לעשות?
תודה מראש לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"