רע לי בבית, רוצה לברוח ולאשפז את עצמי בבית חולים פסיכיאטרי בשביל השקט הנפשי

ילד אבוד בן 27 | כתב את השאלה ב-02/10/15 בשעה 16:05

מאז שאני זוכר את עצמי, הרגשתי בבית שלי אלימות וחוסר הגנה, כשאני ליד ההורים שלי אני חווה אלימות,אונס,איבוד העצמאות שלי, חוסר בטחון, טשטוש גבולות עצמאיים, כשהייתי ילד היו בריחות מרובות מהבית או פנטזיות על לעזוב את הבית כבר.

אם ההרגשה הזאת שקיבלתי בבית גדלתי להיות אדם חסר הערכה עצמית, חסר בטחון, ומעורער...

בגיל 19 התחלתי לפגוש פסיכולוג- הפסיכולוג היה פסיכולוג שטיפל באמא שלי בעבר.
הייתי אצלו עד גיל 21... ומגיל 21 עד גיל 25 פשוט הסתובבתי חסר בסיס.. ממשבר למשבר, הייתי מאשפז את עצמי בבית חולים פסיכאטרי הרבה כי לא היה לי איפה לישון ברגעים של משבר שהייתי צריך לאפס את עצמי, באשפוז האחרון בגיל 25 אמרתי מספיק.

התחלתי להכנס לתחום של התפתחות אישית ופרחתי, ממש פרחתי, לראשונה הייתי מאושר.. אבל איך שהתחלתי לעמוד מול לימודים והתפתחות בחים שלי, שוב חזרתי להרס עצמי ולשחור... התחלתי לאבד את דעתי, ולהתדרדר ולהתדרדר.... סחבתי כמעט שנה.. שכולי חבול....

לפני שנה וחצי כמעט, בלית ברירה... חזרתי לבית הורי בגיל 26... אני כבר שנה וחצי ואני לא מצליח לצאת מהמצב שהייתי בו... אבל יותר ויותר קשה.. זה שאני חי במקום שאני מרגיש כל הזמן את הפחד מאונס, את האלימות.. אני לא יכול להיות פה יותר....

ופשוט בא לי לארוז את כל הדברים וללכת לבית חולים... אני הבטחתי לעצמי שאני לא אחזור לבית חולים... כי מבחינה תפקודית הוא ממש לא מתאים לי (יש שמה רק אנשים חולים ומשוגעים)... אבל כרגע זאת נראית לי אופציה היחידה שאני אוכל להתקדם ממנה.. כמו ללכת ממש אחורה רק כדי להתקדם... שמה לפחות יהיה לנשמה שלי שקט ואני אוכל להתאפס ואחרי כמה שבועות לצאת ולשקם את עצמי.

מה דעתכם?

עדכון מילד אבוד, שואל השאלה 2015-10-03 11:54:13

תודה למגיבים וגם לאלה שקראו את הפוסט.
קראתי את כל התגובות וכמעט מכל אחד קיבלתי ולמדתי משהו.

עברו עליי ימים מאוד מאוד קשים והגעתי לחוסר אונים טוטאלי, הרגשתי שזהו, הכל נגמר, אפילו הטלוויזיה או האינטרנט הצליחו להעביר את זמני ולמלא אותי. הרגשתי את החרדה מציפה את כל גופי. ובבית הזה אני רק הולך ומתחפר בתוך הפחדים שלי ומאבד את עצמי.

היום בבוקר קמתי, ונכנסתי להתקלח.. ובזמן המקלחת הבנתי שדי, מספיק... אני לא מתקדם לשום מקום פה ואני לא מתרפא בבית הזה, ובמשך שנתיים מנעתי מעצמי ביקור בבית חולים רק בגלל האגו, וכרגע הבית חולים זאת הדרך היחידה שלי לצאת להתחלה חדשה, אז חודש אני אהיה מסכן אבל אז אני אוכל לצאת חדש ומחודש להתחיל את שארית חיי...
האשפוזים תמיד הוציאו אותי מהמשברים האלה, זה לא הכדורים או הרופאים... זאת תקופה שיש לך פשוט שקט נפשי ומנוחה והנפש שלך יכולה לצבור מטענים ולהתארגן.

אחרי שאני אצא מהבית חולים אני אהיה מוכן לחיים, ואני אחליט איזה צעדים אני עושה כדי להתקדם...

לא יודע למה, זה ממלא אותי בתקווה, למשהו חדש, למשהו משל עצמי...

אז תודה לכולם, ותאחלו לי בהצלחה.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"