שיבצו אותי כנהג משא בצבא

מתן בן 18 | כתב את השאלה ב-01/10/15 בשעה 18:21

אוקיי אז ככה, אני מתגייס בתאריך 19/10.
שיבצו אותי להיות נהג משא.
1. עכשיו קודם כל זה הגיוני שלא עשיתי קדצ נהיגה ?
2. מה באמת נהגי משא עושים במשך היום ?
3. אם אני עושה קדצ אחרי התאריך גיוס ?
נגיד השירות הוא 3 שנים, וזה לוקח לי 3 חודשים להוציא את הרשיון על המשאית, זאת אומרת שישאר לי פחות שלוש חודשים לשרת או שרק אחרי שאני מוציא את הרשיון מתחילה תקופת השירות ?
4. אמרו לי שזה תפקיד ממש חרא, האמת שאין לי בעיה אלא אם כן אני יצליח לצאת שבוע שבוע, איך זה אפשרי ? אם לא אני ממש לא רוצה להיות נהג משאב לא רוצה טחינות כל היום.. גם בגלל שזה קשה וגם בגלל שימאס לי מזה מהר מאוד וזה המצב שאני לא רוצה להגיע אליו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"