השאלה אם בגילי נושקת ל40 אוכל להתחיל מהתחלה?

בת 39 בת 39 | כתבה את השאלה ב-11/09/15 בשעה 10:49

במשך שנים אני סובלת מחוסר אהבה עצמי,
חסרת בטחון,פוחדת לעשות ולהכשל,
ניתקתי קשרים עם כל החברים/חברות מהעבר
כל השנים שעברו תמכתי באחותי ובמשפחתה
בקניית בגדים נעליים ,אוכל שילמתי על חוגים או סתם שיחררתי כספים העיקר שיהיה לה שלא יחסר לה ולילדיה משהו...(היא נשואה בעלה עובד פשוט הכסף לא הספיק(
וכך עברו להם השנים ואני נותרתי ללא כלום
אחותי במשך כל השנים בכלל לא העריכה את שעשיתי עבורה..וכל הזדמנות הייתה משפילה אותי צוחקת עלי ...(שאני ערירית,שאלך לבנק הזרע!! צוחקת עלי שאני חיה בצמצום , שוכחת שאת כל כספי שמתי עליה !!
וכל זאת מטיחה בפני ועוד ליפני אנשים
השבוע היה לנו ריב נוראי ממש והחלטתי שזהו סוף לחלוקת הכספים סוף לפינוקים!!..היא ממש התגלתה ככפוית טובה!!
מקווה שאחזיק מעמד ולא אתרכך ושוב אמצא את עצמי מממנת אותה ואת ילדיה!!
אני אוהבת את הילדים מאד הם החיים שלי קשה לי לראות אותם ללא נעליים הולמות ללא מחברות כמו שצריך ללא בגדים נקיים ויפים
אני לא מדברת על קניית מותגים הייתי קונה להם בגדים במבצעים או בשווקים שהכל מאד זול ויפה!!
נכון לעכשיו אנו לא מדברות..(גם עם בעלה לא)
מקווה שלא כתבתי מגילה או כתבתי בפיזור אני באמת בסערת רגשות גדולה...
גם ההכרה שאני מבוגרת כמעט ללא כלום
גם ההכרה שהיא כפוית טובה!!
וגם הפחד שאסלח לה והכל יחזור חלילה ואמצא את עצמי בעוד 20 שנים באותו מצב...
הציעו לי ללכת למפגשים של שיטת תרפיה בשם ימימה למי שמכיר אשמח לדעות..
בכל אופן שנה טוב לכולנו....

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"