מוקפת באנשים אבל לא חברים אמיתיים, אין לי למי לפנות

מישהי בת 21 | כתבה את השאלה ב-09/09/15 בשעה 10:07

היי , קודם כל תודה שהקדשתם זמן לקרוא את הבעיה שלי ..
קשה לי להצביע מה בדיוק מפריע לי בסביבה הקרובה אליי אז אני מקווה שתבינו .
יש לי הרבה אנשים סביבי .. אבל לא חברים .
היו לי 2 חברות טובות שהיו כמו אחיות בשבילי .. אבל עם אחת מהן נותק הקשר לגמרי .
היא הייתה חברת ילדות שלי .. גרות מטרים אחת מהשנייה , יודעת עליי הכל , כל בילוי היה איתה וכל רגע משמעותי בחיי היא הייתה נןכחת בו .
לאחרונה הקשר בנינו נותק .. וזה נובע מכמה סיבות .
1. היא בקשר כבר שנה עם בחור שאני סידרתי לה אותו , ובדיעבד אני גיליתי כמה הוא מנאיק כלפיי .. הוא ירד עליי בהודעות והעליב אותי מאוד .. אני רבתי איתו ולא הייתי מעוניינת לשמוע ממנו בכלל !!! למרןת שהוא יוצא עם החברה הכי טובה שלי ..
2 . אני לאחרונה פתחתי עסק עצמאי .. שאני כולי מסורה אליו ובמקום שהיא תפרגן לי שסוף סוף אני עושה משהו עם תשוקה ונחישות היא מקנאה בי .
3. יצאתי איתה ועם עוד כמה בנות לישיבה והייתי שיכורה ודיברתי עם איזה בחור שמצא חן בעייניי .. היא התעצבנה ורצתה לחזור הביתה ואני הייתי שייייכורה לא הייתה לי תחושת זמן וכשאני רציתי ללכת הביתה גיליתי שהיא כבר תפסה מונית ונסעה בלעדיי .. השאירה אותי לבד בעיר אחרת כשאני שיכורה .
נפגעתי מזה קשות כי אני יודעת שאני בחיייים לא הייתי עושה לה את זה .
בקיצור היא נהייתה רעה , קרה ומגעילה כלפיי והגעתי למצב שאני כבר לא מעוניינת בשום קשר איתה ..!!
בנוסף הסביבה שלי .. בואו נגיד שכשאני בוכה בלילה וכשעצןב לי .. אין לי למי לפנות .
אני מרגישה רע כי אני הייתי הופכת עולמות בשבילם אבל זה לא הדדי בכלל !!!! אני מתחילה להאמין למשפט ״ לא לכולם יש לב טוב כמוך ״ ..
אני מרגישה דיי מתוסכלת כי לאט לאט אני מתחילה להבין כמה אנשים הם אינטרסנטיים ורק כשהם צריכים משהו הם פונים אלייך .
בסופו של דבר .. חברים זה אחלה דבר להעביר איתם את הזמן .. אבל הכל מתחיל ונגמר במשפחה, זה משהו שלמדתי לאחרונה .
המשפחה שלי היא היחידה שתמיד תאהב אותי ללא תנאים .
החברים .. לא באמת חברים .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"