סיימתי שירות לאומי, עצבנית מאוד. איך מוצאים עבודה טובה?

אנונימית :) בת 20 | כתבה את השאלה ב-05/09/15 בשעה 23:28

אז שלום,
כמו הכותרת כפי שראיתם, בתאריך ה31.8 סיימתי שנת שירות לאומי.
עכשיו, כמה ימים לפני שהשתחררתי חיפשתי אחר עבודה באזור המרכז
שיהיה לי נוח, גישה קרובה לבית וכ'ו ...
כשסיימתי את השירות החלטתי שאני תופסת את עצמי בידיים, בזמן השירות
עברתי בין עבודה לעבודה, חיפשתי משהו זמני ולא כ"כ הצליח. עבדתי יומיים, הפסקתי לא בגלל שלא התאים לי אלא בגלל שנתתי מעט מאוד משמרות ולמעסיקים לא כ"כ השתלם. לא רחוק מהבית שלי יש רשת עבודה בשם cofizz כמו שרובנו מכירים, 5 ש"ח דומה לרשת cofix .. עכשיו שם זה 5 דקות מהבית שלי. כשבאתי ושאלתי את המעסיק עוד בזמן השירות אם הם צריכים עובדים הוא אמר לי כן במשמרות מלאות.
אז אוקיי, כרגע לא מתאים .. אבוא כשאסיים. היום התקבלתי, אני עובדת שם ומאוד מאוכזבת. המנהל קמצן במשמרות, מזגן חלש, עבודה בין פיזית למשעממת .. וחוץ מזה שזה קרוב לי לבית זה בסדר. היום יום שבת, הוא שלח סידור ורשם אותי בימי ראשון ושישי.... יום ראשון משעה 11:00 ויום שישי משעה 10:00, תגידו לי אתם, הוא עושה צחוק? הוא רשם את עצמו כמעט בכל הסידור ולא כ"כ התעניין בשאר העובדים, המשכורת נכנסת לכיס שלי .. באמת, ככה הרגשתי. גם באופי, הוא ביקרותי ומתנשא .. שלא נדבר על זה שלא משלם בהתלמדות. החלטתי שאני לא פראיירית והולכת לחפש עבודה אחרת ..
בנוסף, הלכתי להוציא טופס ירוק לפני כמה ימים, החתמתי את מי שצריך וניגשתי יום שישי לתאוריה, לא עברתי לצערי .. אבל אגש שוב. שלא נדבר, כל ההוצאה על סכומי הרישיון גודלת עוד ועוד .. ככה שאני חייבת עבודה קבועה במשמרות מלאות !
אולי אתם חושבים שיש לי בעיה כספית, ממש לא ... אני קרובה להיות לקוחת VIP בבנק (לקוחה שלא עומדת בתור בגלל סכומים מכובדים) כשהציעו לי כל מיני הצעות ..
אבל פחות רלוונטי. הוסיף ואומר שאני לא נערה שמבקשת כסף מהוריי כי מבחינתי זה לא מכובד. אבל עדיין, כסף הוא דבר הולם שחשוב לכל אחד ואחד .. וכשאני אוציא ואבזבז, עד מתי? אחר כך אני רוצה לימודים ועוד מלא תכנונים שמצפים לי לעתיד הקרוב .. גם עוד חודשיים אני וחבר שלי חוגגים שנה, רוצים לנסוע לבית מלון, צימר וכל זה זה כסף.
אני מרגישה תקועה, צריכה עצה איך להמשיך ואיך לחפש ואם
יש מישהו/י שעובד באזור המרכז בעבודה ממולצת תעזור לי כי בינתיים
אני רוצה עבודה זמנית, שגם יהנה ממנה.
תודה רבה ושבוע טוב :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"